|

Hangisi gerçek Emenike!

Nijeryalı yıldıza önce geçen sezonki, sonra da bu sezonki maç görüntülerini izleten Kartal, “Bunların hangisi sensin? Sendeki güç ve hız kimsede yok ancak kullanmıyorsun" diyerek toparlanmasını istedi

Yeni Şafak
04:00 - 23/12/2014 Salı
Güncelleme: 23:21 - 22/12/2014 Pazartesi
Diğer
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bu sezon beklentilerin uzağında performans sergileyen Emenike ile özel görüştü. Nijeryalı golcünün önüne önce eski, sonra da bu yılki maç görüntülerini koyan Kartal, “Hangisi gerçek Emenike? Eski performansından çok uzaksın. Sendeki fizik gücü ve hız birçok oyuncuda yok, ancak bunu kullanmıyorsun. Bir an önce toparlanmanı ve bizlere gerçek Emenike’yi izlettirmeni istiyorum” uyarılarını yaptı.  Yüzü asık girdiği görüşmeden morali düzelmiş şekilde çıkan Nijeryalı golcü, “Daha çok çalışacağım ve çok yakında herkes gerçek Emenike’yi görecek” sözünü verdi. 

GENEL OLARAK DA MEMNUN DEĞİL

Kartal, Emenike'nin kişisel performansı dışında takımın da futbolundan memnun değil. Bazı oyuncuların beklentilerinin altında kaldığını belirten Kartal, "Daha iyi olmak zorundayız. Hedefimiz kalan 2 maçı mızı kazanıp devre arasına kayıpsız girmek" dedi.
#Fenerbahçe
#İsmail Kartal
#Emenike
9 yıl önce