|

Kapıdaki tehlike

Yönetimin göndermek istediği Eboue, Pandev ve Dzemaili’ye resmi bir teklif gelmezken, yarım dönemlik toplam maliyetleri 3 milyon Euro’yu bulan bu 3 futbolcu da ayrılmaya sıcak bakmıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/12/2014 Salı
Güncelleme: 23:19 - 22/12/2014 Pazartesi
Yeni Şafak

Galatasaray'da yönetim ve teknik heyet kadro sayısını düşürmek için kolları sıvarken, ilk etapta istenilen verimin alınamadığı yabancılarla yollar ayrılmaya çalışılacak. Ancak bu da beklenen kadar kolay olmayacak gibi gözüküyor. Kadro dışı kalan Eboue için henüz hiçbir takım, resmi olarak sarı-kırmızılıların  kapısını çalmazken, Fildişi Sahilli futbolcunun da sözleşmesi bitmeden ayrılmaya niyeti olmadığı kaydedildi. Sezon başında transfer edilen ancak beklentilerin çok altında performans sergileyen Pandev ve Dzemaili de yolların ayrılmak istendiği diğer iki yabancı. Sarı-kırmızılılardan yıllık 2.3 milyon Euro alan Pandev, yönetime kalmak istediğini söylerken, Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından kadroya giremeyen Dzemaili'nin de ayrılmaya niyeti yok. Maddi açıdan zor günler geçiren G.Saray için üç futbolcunun ikinci yarıdaki maliyeti yaklaşık 3 milyon Euro. Yönetim bir yandan kaynak bulmak için yoğun mesai harcarken, diğer yandan da gönderilecek futbolcuları ikna etmek için de zor bir sürece girdi. 


Gençlerden iyi oyun bekliyorum

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, genç futbolculardan iyi futbol bekliyor. Genç oyuncuları kadroya alan Hamzaoğlu, "Altyapıdan oyuncu kazandırmak istiyoruz, bu yüzden Birhan, Sinan, Kaan Baysal, Emre Can gibi isimleri aldık. İnşallah iyi maç çıkarırlar" diye konuştu. 

#Galatasaray
#Eboue
#Pandev
#Dzemaili
9 yıl önce