|

Karaman: Dua iyi geldi!

Spor Toto Süper Ligde sahasında Eskişehirspor'u 3-0 mağlup eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında aldıkları galibiyetle sahasında kazanamayan takım unvanını sildiklerini söyledi.

Yeni Şafak
20:31 - 28/02/2015 суббота
Güncelleme: 18:36 - 28/02/2015 суббота
DHA

Oyuncularının iyi mücadele ettiğini ifade eden Karaman, "Haklı bir galibiyet aldığımıza inanıyorum. Oyun içerisinde küçük de olsa gergin anlar oldu. Biz bu galibiyetle sahasında kazanamayan takım unvanı sildik. Bu galibiyetle iki basamak yukarı çıktık. Bu maratonu ve bu maçları iyi değerlendirerek gerekli sonuçları almamız lazım. Rakiplerimiz de aynı şeyleri düşünüyor. Minimum hata ile yolumuza devam etmeliyiz" dedi.


'Dua iyi geldi'
 

Karşılaşma öncesi bir emekli imamın Yeni Şehir Stadyumu'nda yaptığı duanın sorulduğu Karaman, “Buna bakılırsa Suudi Arabistan dünya şampiyonu olmalı. Tabii ki dua önemli, Allah’tan isteme önemli. Biz Müslüman insanlarız. Bu işin ayrı tarafı. Bunu farklı şekilde dile getirmek sosyal medyada da alay konusuna döner. Bizim kazanamama şanssızlığımız vardı. Tabii dua iyi geldi diyelim" dedi.

Skibbe: Hayal kırıklığı yaşıyoruz

Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skıbbe, aldıkları 3-0’lık mağlubiyetten dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek "İlk dakikalarda yediğimiz 2 gol ve gördüğümüz kırmızı kart bizi üzdü. İkinci yarıda ikili mücadelelerle savaşmaya çalıştık İkinci yarıda bizde rakipte gol pozisyonlarına girdi. Rakip bizden çok gol pozisyonuna girdi. Çaykur Rizespor'u tebrik ediyorum. Galibiyeti hak ettiler. Üç kere 1-0 kaybedeceğimize bir kere 3-0 kaybedelim. Haftaya oynayacağımız Bursaspor maçında bu mağlubiyeti telafi edeceğiz" dedi.

'Hocanın katkısı olmuştur'

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, ligde yukarı sıralara çıkmak adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Kalkavan, emekli imamın yaptığı dua ile ilgili ise "Galibiyette hocanın duasının katkısı mutlaka olmuştur" dedi.
#çaykur rizespor
#hikmet karaman
#metin kalkavan
#yeni şehir stadı
#emekli imam
#dua
#yatır
#şehitlik
9 лет назад