|

Kazanacağının garantisi yok

Başkan Duygun Yarsuvat, "Biz nasıl kaybettiysek, rakiplerimiz de kaybedebilir" derken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise, "Yenilgilerden ders çıkarıp yolumuza devam edeceğiz. Şampiyonluk konusunda inancımız tam" şeklinde iddialı konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 21:45 - 21/04/2015 Salı
Yeni Şafak

Lider girdiği haftada Trabzonspor mağlubiyeti sonrasında 3. sıraya gerileyen Galatasaray'da teknik heyet ve yö-


neticiler şampiyonluk konusunda inancını kaybetmiş değil. 1905 Kültür Sanat Spor Derneği'nin ödül töreninde konuşan Başkan Duygun Yarsuvat, her takımın puan kaybedebileceğine dikkat çekerek, "7 maç daha oynanacak. Rakiplerimizin puan kaybetmeyeceklerinin garantisi mi var? Biz nasıl kaybettiysek onlar da kaybedebilir” ifadelerini kullandı. Yönetici Dursun Özbek ise, “Kimse heveslenmesin, 4.yıldız takacağız” şeklinde camiaya umut, rakiplerine ise gözdağı verdi. Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak da, mağlubiyetlerin kendilerini kenetlediğini belirterek, “Aramızdaki dayanışma sürdüğü sürece biz daha çok yıldızlar takacağız” şeklinde iddialı konuştu.



KAYIPLARIN TELAFİSİ VAR


Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da önlerinde 7 maç olduğunu ve bu maçların oynamadan kazanılmayacağını hatırlattı. Her takımın puan kaybedebileceğini savunan Hamzaoğlu, “Bu yenilgiden ders çıkarıp moral bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Rakipler de puan kaybedecektir. Her maçın, her puan kaybının telafisi var. Bizim şampiyonluk konusunda inancımız tam” yorumunu yaptı. Kaptanlar Selçuk İnan, Hakan Balta ve Felipe Melo'nun da takımı bir araya getirerek şampiyonluk konusunda söz verdikleri öğrenildi.



Hamit ve Burak maç kaçırmayacak


G.Saray'da sakat futbolculardan sevindirici haber geldi. Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz'ın durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi. Her iki oyuncunun da hafta sonunda oynanacak Gaziantep maçında sahada olacakları ifade edildi. Sakatlıkları geçen Semih ve Melo'nun da bu maçta forma giyecekleri belirtildi.



Melo'suz G.Saray 8 puan kaybetti


Felipe Melo'nun ameliyat olması Galatasaray'a pahalıya mal oldu. Deneyimli futbolcunun yokluğunda 7 maça çıkan Cimbom, bu karşılaşmalarda toplam 8 puan kaybetti ve şampiyonluk yarışında ciddi bir yara aldı. Bu arada Melo, UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru Gazprom'un 'Dostluk İçin Futbol' projesinin Türkiye'deki elçisi oldu.



İlk yarıya yanıyor


Süper Lig'in 2. yarısında F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray ile aynı puanı toplayanTrabzonspor, ligin ilk yarısında kaçırdığı puanlara yanıyor. 16. haftada biten ilk yarıyı 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 yenilgiyle, 23 puanla kapatan bordo-mavililer, 2. yarıda daha 11 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle aynı puana ulaştı.



#galatasaray
#hamza hamzaoğlu
#burak yılmaz
#Trabzonspor
9 yıl önce