|

Kenan Sofuoğlu'nun hayatı belgesel oluyor

Dünya Supersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun hayatı belgesel oluyor.

Aa
00:00 - 23/01/2013 Çarşamba
Güncelleme: 22:30 - 23/01/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Kenan Sofuoğlu'nun hayatı belgesel oluyor
Kenan Sofuoğlu'nun hayatı belgesel oluyor

Kenan Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sponsoru Red Bull ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde, profesyonel spor yaşamıyla ilgili bir belgesel çekiminin yapıldığını söyledi. Memleketi Sakarya'nın Akyazı ilçesinde geçen hafta boyunca çekimlerin yapıldığını belirten milli motosikletçi, 'Bir tek stüdyo çekimleri kaldı, onu da en kısa sürede tamamlayacağız' dedi.

Belgesel filmlerin, 3 ve 24 dakikalık olmak üzere 2 ayrı şekilde çekildiğini ifade eden Sofuoğlu, kısa olanın Avrupa'daki televizyon kanallarının yanı sıra Türkiye'de, uzun olanın ise sadece Türkiye'de yayınlanacağını söyledi. Uzun belgeselin ilk kez NTV'de yayınlanacağını belirten şampiyon motosikletçi, '3 dakikalık olan, geçen sezonki başarım ve bu sezonki beklentilerimle ilgili. 24 dakikalık olan ise hayatımı konu alıyor. Hayatımdaki herkes. Avrupa'daki mekanikerlerimden tutun da geçmiş yaşantım, şimdi, her şey bu belgeselin içinde' diye konuştu.

Sofuoğlu, daha önce de belgeselinin yapıldığını, ancak profesyonel anlamda ilk olduğunu sözlerine ekledi.

Polonya Takımı Zaksa ile eşleşti

Voleybolda, Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turunda Polonya temsilcisi PGE Skra'yı altın set sonunda yenen Arkas Spor, bir üst turda aynı ülkeden Zaksa ile eşleşti.

12'li play-off turunda ilk maçta İzmir'de PGE Skra'ya 3-1 mağlup olan İzmir temsilcisi, deplasmanda oynadığı maçta ise rakibine 3-2 üstünlük kurdu.

Karşılaşmanın ardından oynanan altın seti de kazanan mavi beyazlı ekip, adını 6'lı play-off turuna yazdırdı.

Arkas Spor, geçmesi halinde dörtlü finale yükseleceği 6'lı play-off turunda, Belçika'dan Noliko'yu eleyen Polonya'dan Zaksa ile eşleşti. Mavibeyazlı ekip, rakibiyle ilk maçını 5-6 veya 7 Şubat'ta deplasmanda, rövanş karşılaşmasını ise 12-13 veya 14 Şubat'ta İzmir'de oynayacak.

Zaksa ile geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turunda eşleşen Arkas Spor, rakibini elemişti.


11 yıl önce