|

Kötü günler geride kaldı

Galatasaray’a geldiği günden bu yana bir türlü beklenilen patlamayı yapamayan, geçen sezon uzun süre sakatlık şokuyla sarsılan Bruma, attığı golle kendine gelirken ilerleyen haftalarda daha etkili bir Bruma izleteceğini kaydetti

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 23:12 - 27/01/2015 Salı
Yeni Şafak
Çaykur Rizespor maçında attığı golle kendine gelen Bruma, yepyeni bir sayfa açtı. G.Saray’ın genç yıldızı, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte kötü günlerin geride kaldığını belirterek ilerleyen haftalarda daha etkili bir Bruma izleteceğinin sözünü verdi. Sakatlık ve formsuzluklar gibi bir sürü sıkıntılar yaşadığını belirten Portekizli yıldız, “Üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Bir dönem çok büyük bir şanssızlık vardı. Tam formumu yakalamışken kötü bir sakatlık yaşadım. Hoca değişti ve kriz atlatıldı. Uyum sağlamak kolay değildi. Ama kötü günler artık geride kaldı. Hamza hoca bana güveniyor, rahatım. İdmanlarda çok çalışıyorum. Her şeyin daha iyi olmasını istiyorum ve aşama kaydettiğimi düşünüyorum. Umarım gollerin devamı gelecek” dedi.

TARAFTARIN DESTEĞİ BENİ ATEŞLEDİ

Bruma ayrıca performansında taraftarın da rolü olduğunu kaydetti: “Gol atmak tabi ki önemli. Ama elbette en önemli olan şey takımımın kazanması. Taraftarların desteği olmasa, bu zorlu sürecin altından kalkamazdım. Onlar beni hep ateşleyen etken oldu. Bu camiaya hizmet ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum." 

Drogba yine gönülleri fethetti

G.Saray ile yolları ayıran Didier Drogba, sarı-kırmızılı takımı unutamıyor. Instagram hesabından sarı-kırmızılılara mesaj gönderen Fildişi Sahilli yıldız, klip haline getirdiği görüntüleri paylaşarak, "İki yıl oldu! Unutmak ne mümkün! Unutanın kalbi kurusun" mesajını yayınladı.


Kupada yedekler sahada

Son Türkiye Kupası maçında Diyarbakır Büyekşehir Belediye'ye karşı as takımı sahaya süren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bugün Eskişehirspor maçında yedeklere şans verecek. Kalede Eray'a görev verecek olan Hamzaoğlu, stoperde genç Emre Can'a formayı teslim edecek. Yasin ve Yekta'nın da ilk 11'de olması bekleniyor. 


Telles İspanya’da haftanın 11'inde

Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesi ile birlikte üst üste forma gimeye başlayan ve takımın istikrarlı futbolcuları arasında yer alan Alex Telles, İspanya’nın Marca Gazetesi’nde haftanın on birine seçildi. Mancini ve Prandelli dönemlerinde yabancı kontenjanından dolayı yalnızca Şampiyonlar Ligi maçlarında forma şansı bulabilen Brezilyalı yıldız, Hamzaoğlu’nun vazgeçilmezleri arasında yerini aldı.


Albayrak: Herkes gitmek istiyordu

G.Saray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Göreve geldiğimizde bütün oyuncular gitmek istiyordu. 'Bambaşka bir Sneijder göreceksiniz' demiştim. Bruma'nın menajeri de oyuncunun ayrılmak istediğini bize söylemişti. Şimdi performansları ortada. Yedekler bile oynamak istiyor" dedi. Albayrak, Burak'ın sakatlığında da kimsenin suçlanmaması gerektiğini kaydetti. 

#Bruma
#G.Saray
#Hamza Hamzaoğlu
9 yıl önce