|

Krasic niye gitmediğini açıkladı

Fenerbahçe'de kadro dışında kalan Milos Krasic, transfer teklifleri aldığını ancak Sarı-lacivertli kulüple çok iyi bir sözleşmesinin bulunduğunu söyledi. Takıma alınmamasıyla ilgili teknik heyete sitem eden Sırp oyuncu, Rus kulüplerine ise göz kırptı.

Yeni Şafak
15:27 - 30/01/2015 Cuma
Güncelleme: 13:30 - 30/01/2015 Cuma
Diğer

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve  çalışmalarını genç takımla sürdüren Milos Krasic yönetime sitem etti.

 

Rusya'nın Sovsport Sitesi'ne açıklamalarda bulunan Sırp oyuncu, "Bir oyuncuya büyük paralar verip transfer ediyorsanız, sabır gösterip değerlendirmeye çalışmanız lazım" dedi.

 

Geçen sezon Fransa temsilcisi Bastia'ya kiralandığını hatırlatan 30 yaşındaki futbolcu, "Bastia forması altında tam 18 maça çıktım ve 2 de gol attım. Tam kendimi buldum diyordum ki geri dönünce Fenerbahçe A Takımı'na bile alınmadım" dedi.

 

'Kontratım iyi'

Fenerbahçe'de sözleşmesinin 1.5 yıl sonra sona ereceğini vurgulayan Milos Krasic, "Teklifler var ancak benim burada iyi bir kontratım var.  Kulüplerin önerdikleri ile burada aldığım paranın arasında farklar var. Dolayısıyla kulüplerin de anlaşması zora giriyor" ifadelerini kullandı.

 

Rus kulüplerine sıcak bakan Sırp oyuncu, "Menajerim bazı görüşmeler yapıyor. Rusya'da transfer dönemi 28 Ocak'ta başladı. Bu süre zarfında bir karar vermemiz gerekiyor. Yeniden kiralanacağım ya da sözleşmem feshedilecek. Şu anda hazırım. Sakatlığım yok. 10 günlük biz fiziksel aktivite sonrasında tamamen normale dönecek durumdayım" ifadelerini kullandı.

 

(NTV Spor)
#Fenerbahçe
#Milos Krasic
#CSKA Moskova
9 yıl önce