|

'Ligden farklı senaryo olacak'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Ligde takımlar geriye yaslanıyor, burada öyle olmayacak. Daha ofansif bir oyun kurgusu yapacağız" dedi.

.
00:00 - 2/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 01:16 - 2/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
'Ligden farklı senaryo olacak'
'Ligden farklı senaryo olacak'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tottenham maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Maçın oynanacağı statta özel anıları olduğunu kaydeden Hırvat teknik adam, "Burada West Ham forması ile ilk derbime çıkmış ve 1-0 kazanmıştım. Bu maç için sabırsırlanıyoruz. Biz büyük kulübüz, onlar da öyle. Nihayetinde güzel bir zeminde futbol oynama şansı elde edeceğiz. Pas yapmaya elverişli bir ortam. Tottenham'a saygımız var ama özgüvenimiz yüksek. İki takım da iyi, hiçbir sonuç şaşırtıcı olmaz" ifadelerini kullandı.

Tüm takımın iyi durumda olduğunu kaydeden Bilic, "Kendini iyi hissetmeyen bazı oyuncularımız da var. Ben de soğuk algınlığından müzdaribim. Tottenham maçı ligden farklı bir senaryo olacak. Ligde takımlar geriye yaslanıyor, burada öyle olmayacak. Kapanan takımlara karşı zorluklar yaşıyoruz. Arsenal'e karşı iyi oynadık. Bu kez daha ofansif bir oyun kurgusu yapmaya çalışacağız. Ama eminiz ki sahaya kim çıkarsa çıksın en iyisini yapacak" dedi.

10 yıl önce