|

Liverpool'a kötü haber

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle şanssız bir sezon geçiren golcü futbolcu Daniel Sturridge, ligde kalan maçlarda takımdaki yerini alamayabilir.

Yeni Şafak
18:09 - 27/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 15:11 - 27/04/2015 Pazartesi
AA

Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, en son 8 Nisan'da Blackburn Rovers ile oynanan Federasyon Kupası çeyrek final maçında sahaya çıkan 25 yaşındaki futbolcusunun sezonun geri kalan maçlarında oynayıp oynamayacağının belirsizliğini koruduğunu söyledi.



Sturridge'in durumunu ve iyileşme sürecini çok yakından takip ettiklerini belirten Kuzey İrlandalı teknik adam, "Bu sezon mu yoksa gelecek sezonun hazırlık döneminde mi takıma katılacağını göreceğiz. Daniel için zor bir süreç. Onun iyileşerek dönmesine ve sürekli oynamasına ihtiyacımız var" diye konuştu.



Sezon başında milli takım kampında sakatlanan Sturridge, kasım ayında da uyluk adalesindeki sakatlığı nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalmıştı. Ligde 12 maçta forma giyen İngiliz futbolcu, 4 kez rakip fileleri havalandırdı.



UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gitme mücadelesi veren Liverpool, ligde kalan maçlarında sahasında Queens Park Rangers ve Crystal Palace, deplasmanda ise Hull City, Chelsea ve Stoke City ile karşılaşacak.



#İngiltere Premier Lig
#Liverpool
#Sturridge
#sakatlık
9 yıl önce
default-profile-img