|

Mahalleli stadı bastı, tribünde taraftar dövdü

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda oynanan Alibeyköyspor-Kartal Bulvarspor maçı büyük olaylara sahne olurken beş kişi yaralandı. Olaylar nedeniyle mücadele 45 dakika dururken kavganın çıkış nedeni sahalarımızda az rastlanır cinsten...

Efkan Bucak
21:10 - 1/03/2015 Pazar
Güncelleme: 22:44 - 1/03/2015 Pazar
Yeni Şafak
Yeni Şafak / Özel

İstanbul'dan Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek takımların belirleneceği Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nun üçüncü hafta maçında Alibeyköyspor ve Kartal Bulvarspor, tarafsız saha olarak Çekmeköy ilçesindeki Alemdağ Stadı'nda karşıya geldi.

Maçın 72. dakikasında Bulvarspor 3-0 öndeyken birden tribünlerdeb sahaya yabancı madde yağmaya başladı. Dışarıdan gelen bir grubun Alibeyköyspor taraftarlarına taş, demir çubuk ve sopalarla saldırdı. 



Emniyet güçlerinden alınan bilgiye göre devre arasında Alemdağ Mahallesi'ndeki bir markete giren Alibeyköyspor taraftarları burada yaşları 10 ila 15 arasında değişen çocukları dövüp çevreye zarar verdi. Taraftarlar daha sonra stada dönerken, olayın duyulması üzerine Alemdağ halkı toplanarak stadı bastı ve Alibeyköysporlu taraftarları darp etti. Stat dışına da taşan ve emniyet güçlerinin önlemekte zorlandığı olaylarda beş kişinin yaralandığı öğrenildi.


Hırsını alamayan mahalle halkından bazı kişilerin stada da zarar verdiği görülürken, tesis müdürü bazı Alibeyköyspor taraftarlarını bir odaya saklayarak linçten kurtardı.


Daha sonra gelen takviye kuvvetler Alemdağ halkını sakinleştirdi.


Olaylar nedeniyle 45 dakika duran maçı Bulvarspor 4-1 kazandı ve rakibini liderlik koltuğundan indirdi.

#alibeyköyspor
#alemdağ
#çekmeköy
#kartal bulvarspor
#amatör lig
#arbede
9 yıl önce