|

Merak etmeyin iyiyim

Galatasaray’ın golcü futbolcusu, antrenmanlarda 40’a yakın depar attığını ve hiçbir problemle karşılaşmadığını belirterek, “Maçta depara ilk çıkışta ağrı hissettim. Böyle bir sakatlık daha önce yaşamamıştım. Korkulacak bir şey değil. Eski sakatlığım biraz daha nüksetti” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/01/2015 Salı
Güncelleme: 21:54 - 26/01/2015 Pazartesi
Yeni Şafak
Ligdeki Çaykur Rizespor maçında 78. dakikada oyuna giren 81. dakikada sakatlığı nüksedince sahayı terk etmek zorunda kalan Burak Yılmaz'ın dün çekilen MR'ında ciddi bir duruma rastlanmadı. Milli golcü de yaptığı açıklamayla hem taraftarların hem de teknik heyetin yüzünü güldürdü. Burak Yılmaz, “İyi niyetimin kurbanı oldum ama merak etmeyin, iyiyim” ifadesini kullandı.

Sakatlandığı pozisyona değinen Burak, 5 gün tedavi gördüğünü ve 6. gün çok iyi idman yaptığını belirterek, "Çok dripling yaptım, depar attım. Hiçbir ağrı hissetmedim. Ter idmanında maç yapmıştık. Orada da bir şey hissetmedim. Hocam da oynatmak istemiyordu. 'Lütfen 15 dakika oynayayım' dedim. Hocam beni kıramadı. Göz göze de geldik. Ne kadar oynamak istediğimi gördü. İyi de ısındım. İdmanda yaklaşık 40 depar attım. Hiçbir şey yoktu. Maçta depara ilk çıkış anında ağrı hissettim. Geçer diye düşündüm ama olmadı. Kısmet, çok çok üzgünüm" yorumunu yaptı. G.Saraylı golcü, "Bu sene çok önemli, herkes takımın galip gelmesini istiyor ama kendi adıma hata yaptım. Çok korkulacak bir şey değil. Eski sakatlığım biraz daha nüksetti. Bir daha yaşadığım için korkuttu beni" ifadelerini kullandı. 

BENİM İYİ OLMAM ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL

Rize karşısında iyi oynadıklarını ve istediklerini aldıklarını vurgulayan Burak, "Takımımız iyi. Çok önemli bir sezonda benim çok iyi olmam önemli değil. Her maça şampiyonluk havasıyla çıkıyoruz, iyi oyundan çok kazanmak önemli" diye konuştu. 

"Türk halkını çok özledim"

Chelsea'de forma giyen eski G.Saraylı yıldız Didier Drogba, İstanbul'u, Türk yemeklerini ve arkadaşlarını özlediğini söyledi. Londra'da Futbol Yazarları Birliği'nin düzenlediği ödül törenine katılan THY'nin reklam yüzü Drogba, "Türk halkını çok özledim, sizi seviyorum" diyerek selam gönderdi. Fildişili yıldız, "Özlediğim birçok şey var ama özellikle Türk yemeklerini özlüyorum. Türk yemekleri her zaman çok lezzetliydi. Arkadaşlarımı özlüyorum, onlar İstanbul'da iyi hissetmemi sağladılar" dedi. 


Altın hisse satışından 60 milyon TL

G.Saray yönetiminin seçimin yapılacağı Mayıs ayına kadar gereken mali harcamaları karşılamak için Sportif A.Ş'nin Altın Hissesini satmak için hazırlandığı iddia edildi. Sportif A.Ş'nin yüzde 13'üne karşılık gelen Altın Hisse'nin 60 milyon TL olduğu ifade edildi. Ancak G.Saray yönetimi, böyle bir satışın olmadığını açıkladı. 


Eskişehirspor’a yedek kadro

Diyarbakır Büyükşehir Belediye karşısına as takım ile çıkarak büyük sürpiz yapan Hamza Hamzaoğlu bu kez kupadaki Eskişehirspor maçına tamamen yedek ağırlık bir kadro ile sahaya çıkacak. Her mevkide alternatifi olan başarılı teknik adamın savunmada Koray ve Hakan’ın dışında son maçın 11’inden 7-8 değişilik yapacak. Bu arada TFF, Eskişehir maçının saat 20.30'dan, 20.00'ye alındığını açıkladı. 


Gökhan Zan Bursa yolunda

Sarı-kırmızılı takımda kadro dışı kalan Gökhan Zan’ın Bursaspor ile görüştüğü iddia edildi. Yeşil-beyazlı kulübün, Ethem’in gönderilmesi sonrasında stoper için arayışlara başladığı ve ilk teması Gökhan Zan ile yaptığı ifade ediliyor. Tecrübeli stoperin de bu teklife sıcak baktığı ve ilk görüşmelerin olumlu gittiği belirtiliyor. Bu arada kadro dışı bırakılan bir başka oyuncu Engin Baytar’ın da Bursaspor ile görüştüğü ileri sürüldü.


Dzemaili için pazarlıklar başladı

Galatasaray’da iyileşmesine rağmen İtalyan’ının Fierontinea kulübü ile görüşmeler sürdüğü için riske edilmeyen Arnavut asılı İsviçreli futbolcu Blerim Dzemaili için bu hafta içinde karar çıkabilir. Sarı-kırmızılı yönetim, sezon başında Napoli'den 2.4 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Dzemaili için 2.5 milyon Euroluk teklifi ilk etapta kabul etmezken, bu rakamı 3 milyon Euro'ya çekmeye çalıştığı öğrenildi. 

#Burak Yılmaz
#Didier Drogba
#Chelsea
9 yıl önce