|

Michael Jordan'ın ayakkabılarına servet ödedi

Müzayedede açık arttırma ile satışa sunulan efsane basketbolcu Michael Jordan'ın ayakkabıları, büyük bir kapışmaya sahne oldu. Birçok kişinin katıldığı açık arttırmada Jordan'ın ayakkabıları, ismini açıklamak istemeyen bir hayranına 71.553 dolar fiyatla satıldı.

Yeni Şafak
16:31 - 27/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:32 - 27/04/2015 Pazartesi
Diğer

NBA tarihinin unutulmaz ismi 'Majesteleri' lakaplı Michael Jordan'ın hayranları üzerindeki etkisi basketbolu bırakmasının üzerinden yıllar geçmiş olsa da devam ediyor. AMK'nın haberinde; Chicago Bulls forması altında üst üste üçer kez olmak üzere altı şampiyonluk yaşayan Jordan'ın hayranları, hala onun herhangi bir eşyasına sahip olmak için birbirleriyle yarışıyor. Bunun son örneği, efsane ismin açık arttırma ile satılan ayakkabısında karşımıza çıkıyor.



Bir müzayedede açık arttırma ile satışa sunulan Jordan'ın ayakkabıları, büyük bir kapışmaya sahne oldu. Birçok kişinin katıldığı açık arttırmada Jordan'ın ayakkabıları, ismini açıklamayan istemeyen bir hayranına 71.553 dolar fiyatla satıldı. Üstelik bu ayakkabılar Jordan'ın herhangi özel bir maçına ait olmamasına rağmen…



Basketbol efsanesinin daha önce de bir ayakkabısı açık arttırma ile hayranlarına sunulmuştu. 1997 yılında Chicago Bulls'un Utah Jazz ile karşılaştığı ve şampiyonluğa ulaştığı final serisinde Jordan'ın ayağında olan ayakkabılar, 104.765 dolara satılmıştı.



#michael jordan
#ayakkabı
#müzayede
#servet
9 yıl önce