|

Nejat İşler hakemlere siper oldu

Ünlü oyuncu Nejat İşler, yöneticisi olduğu takımın maçını sahadan izlemek isteyince polis tarafından sahadan çıkarıldı.

Yeni Şafak
22:07 - 28/12/2014 Pazar
Güncelleme: 20:20 - 28/12/2014 Pazar
IHA

Muğla 1. Amatör Lig'de yer alan Ortakent Yahşispor ile Gümüşlükspor, Bodrum Şehir Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Ortakent Yahşispor, 1. Amatör Lig şampiyonu oldu.


Gümüşlükspor’un yönetiminde yer alan ünlü aktör Nejat İşler ise önce taraftarların yanında maçı izledi. İşler, daha sonra sahaya girdi. Bir müddet maçı stat içerisindeki kulübeden izleyen İşler’e polis müdahale etti. İşler polislere kimliğini gösterdikten sonra stat dışına çıkarıldı.


Mücadeleyi stat kapısından izleyen İşler Gümüşlüksporlu futbolcuların karşı takım futbolcuları ile tartışmasına tepki göstererek tekrar içeri girmeye çalıştı. Polis engeli ile karşılaşan İşler, maçın son dakikalarını ise ayakta izledi.


Maçın bitiş düdüğü ile stada giren ünlü oyuncu önce 2-1 mağlup olan Gümüşlükspor futbolcularını sakinleştirmeye çalıştı. Golleri sayılmadığı için hakemin üzerine yürüyen futbolcular ile bir müddet konuşan İşler daha sonra hakem odasına kadar hakemlere eşlik etti. Gümüşlük taraftarlarını da sakinleştirmeye çalışan İşler, hakemlere siper oldu.


Maç sonrasında Gümüşlükspor oyuncularının yanında giden İşler futbolculara ateş püskürdü. Sakin olmalarını söyleyen İşler "Bu bir futbol maçı, olur böyle şeyler. Sakin olun arkadaşlar" diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.

#Amatör futbol
#Nejat İşler
#Gümüşlükspor
9 yıl önce