|

Önceliğim takımım

Fenerbahçe'de son dönemde performansı eleştirilen Emenike, “Benim gollerimden çok takımın başarısı beni mutlu eder” dedi, daha iyi performans için çok çalıştığını kaydetti

Yeni Şafak
04:00 - 27/01/2015 Salı
Güncelleme: 21:28 - 26/01/2015 Pazartesi
Diğer
Fenerbahçe’nin Nijeryalı golcüsü Emenike, zor günler yaşadığını, ama yaşadığı zor günlerde inancını ve güvenini hiçbir zaman kaybetmediğini belirtti. Son dönemde gol yollarındaki suskunluğunu değerlendiren yıldız futbolcu, daha iyi performans sergilemesi gerektiğinin farkında olduğunu, bunun için daha sıkı çalıştığını kaydetti. “Takım arkadaşlarım benim gol atmam için çaba gösteriyor, beni sürekli destekliyor” diyen Emenike, kendisi için takımın başarısının gol atmasından daha önemli olduğunu dile getirdi. 

VOLKAN BENİ AYAĞA KALDIRDI

Teknik direktör İsmail Kartal ile başkan Aziz Yıldırım’ın kendisine her zaman destek verdiğini, bir baba gibi öğütler verdiğini dile getiren Emenike, “Onların verdiği destek sayesinde zor günlerimde ayakta kalabildim” derken Volkan Demirel için de “Kötü zamanlarımda özellikle gelip benimle konuştu, bana uyarılarda bulundu. Benim ayağa kalkmamı sağladı” ifadelerini kullandı.

Aynı coşku ve hırsı istiyorum

Teknik direktör İsmail Kartal, dün oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Oyuncularına Kasımpaşa maçındaki koşu mesafeleri, topa sahip olma gibi istatistiklerini tek tek gösteren Kartal, “Kasımpaşa maçında sergilediğimiz kazanma hırsı ve coşkuyu Karabükspor karşısında da sürdürmeliyiz” dedi. 


Sakatlara özel tedavi

Kaburgasında ezilme tespit edilen Meireles, kas ve adale yırtığı bulunan Kuyt ile Emre için CYBEX adlı bir cihazla özel tedavi yöntemi uygulanıyor. Kuyt, Perşembe günü düz koşulara başlayacak; Meireles’in de bandajla oynaması sakıncalı bulundu. İsmail Kartal, ligde iki oyuncuyu riske etmeyecek. 


Samimiyetine inanmıyorum

F.Bahçe eski yöneticilerinden Hulusi Belgü, yaklaşan kongre öncesinde Başkan Aziz Yıldırım'ı eleştirdi. Aziz Yıldırım'ı samimi bulmadığını söyleyen Belgü, "Hiçbir adayı karşısında görmek istemiyor. F.Bahçe'yi nasıl yöneteceğini açıklasın ona hep birlikte destek verelim" dedi.

#Fenerbahçe
#Emenike
#Aziz Yıldırım
9 yıl önce