|

Oynamak istiyorum

Türkiye'deki geleceği belirsiz olan İspanyol yıldız, ülkesindeki Crackovia kanalına verdiği röportajda içini döktü: “İstanbul'u ve Beşiktaş'ı çok seviyorum. Eğer burada mutsuz olsaydım çoktan giderdim. 6 ay sonra sözleşmem bitecek ve ayrılacağım. Sözleşmenin sonuna kadar kalmak istiyorum.”

00:00 - 12/11/2011 Cumartesi
Güncelleme: 01:16 - 12/11/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Oynamak istiyorum
Oynamak istiyorum

Beşiktaş ile yollarının ayrılması an meselesi olan, İstanbul'a gelir gelmez yönetimle masaya oturup anlaşmanın yollarını arayacak olan Guti, İspanya'nın Katalanya bölgesindeki Crackovia kanalına içini döktü. İspanyol yıldız, Madrid'deki evinde yapılan röportajda “İstanbul'da olmaktan, Beşiktaş'ta olmaktan mutlu ve memnunum. Ancak tek memnun olmadığım olay futbol oynayamamak” ifadelerini kullandı. “Beşiktaş'ta gördüğüm ilgiyi hayatımın hiçbir döneminde yaşamadım” diyerek siyah-beyazlı kulübü ayrı bir yere koyan Guti, “Eğer burada olmaktan mutsuz olsaydım, çoktan giderdim. Beşiktaş'ı ve İstanbul'u seviyorum. 6 ay sonra sözleşmem bitecek ve ayrılacağım. Ben 35 yaşındayım, futbol hayatımın son zamanlarında oynamak istiyorum. Carlos Carvalhal, beni hazır olmadığım gerekçesiyle oynatmıyor. Ancak ben hazırım. Bazı sebeplerden dolayı oynatılmadığımı düşünüyorum. İstanbul'da yönetim ve teknik direktör ile konuşacağız. Sözleşmemin sonuna kadar Beşiktaş'ta oynamak istiyorum” değerlendirmesini yaptı.


Rötarlı geliyor

Ligde G.Birliği ile oynanacak maçı beklemeden ülkesine giden Guti'nin dönüşü rötar yaptı. Dün İstanbul'da olması beklenen İspanyol oyuncunun, bu akşam geleceği açıklandı. Guti'nin gecikmesinin sebebinin aile bireylerinden birinin yaşadığı sağlık sorunu olduğu kaydedildi. Bir yakını MR çektirecek olan yıldız futbolcunun kulübü arayarak bu konuda izin istediği belirtildi. Beşiktaş'ın dün akşamki idmanında da yer almayan Guti, yarın veya hafta başında kulüpteki geleceği konusunda yönetim ve teknik direktör Carlos Carvalhal ile bir toplantı gerçekleştirecek.


12 yıl önce