|

Rüştü Reçber, Fatih Terim'i istifaya davet etti

Eski milli kaleci Rüştü Reçber, İzlanda mağlubiyeti sonrası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i istifaya davet etti. Reçber, "Son 3 yıldır hiçbir şey vermediğin Türk futboluna belki de en iyi katkıyı emekli olarak verebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
09:22 - 10/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:58 - 10/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubun'da çıktığı 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldı.
Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubun'da çıktığı 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldı.

Reçber, 2018 Dünya Kupası Elemeler'inde dün İzlanda karşısında alınan 2-0'lık yenilgi sonrası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i ağır sözlerle istifaya davet etti.



Reçber'in Hürriyet gazetesindeki “Artık sana inanmıyoruz" başlıklı yazısının bir kısmı şöyle;



  • "Herkesi inandırabilirsiniz, herkesi ikna edebilirsiniz (ki zannetmiyorum) ama beni gram inandıramıyorsunuz yani kandıramıyorsunuz. Her maça ülkenin milli takımını kaos içinde hazırlamayı vazife edinmiş, kendisi ile çekişen, hatta söylediklerinin anlamını çözemez hale gelen bir ombudsman izlenimi veren, ülke içinde tartışılır hale gelen, saygıyı, sevgiyle değil de korku ve tehditle almaya çalışan sayın Fatih Terim, son 3 yıldır hiçbir şey vermediğin Türk futboluna belki de en iyi katkıyı emekli olarak verebilirsiniz."













#Fatih Terim
#Rüştü Reçber
8 yıl önce