|

Şampiyonluk için peşin ödeme

Oyunculara 2014 yılından kalan tüm alacaklarını ödeyen Beşiktaş yönetimi, takımı şampiyonluğa motive edebilmek için kalan 9 haftalık paralarının ise peşin olarak ödemek için harekete geçti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 21:01 - 29/03/2015 Pazar
Yeni Şafak

Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde 54 puanla ikinci sırada bulunan siyah-beyazlı takımın mutlu sona ulaşması için yönetim harekete geçti. 2014 yılından kalan tüm alacaklarını ödeyerek takıma adeta para dopingi yapan siyah-beyazlı yönetim, futbolcuların moral motivasyonunu yükseltmek için yeni bir jeste hazırlanıyor. Fikret Orman başkanlığındaki yönetimin, yeni bir kaynak arayışı içine girdikleri öğrenildi. Gerekli paranın bulunması halinde yönetim, futbolcuların 9 haftalık paralarını peşin olarak vererek takıma yeni bir moral motivasyonu sağlamayı hedefliyor. Oyuncuların maç başı ve primleri ise sezon sonunda hesaplarına yatırılacak.



KOMBİNE SATIŞLARI PATLAR


Başkan Fikret Orman, yöneticileriyle yaptığı toplantıda şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi. Oyuncuların moralinin yüksek tutulması için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması talimatı veren Orman, “Sezonu şampiyon olarak tamamlarsak bu bizim için inanılmaz bir başarı olur. Kendi stadı olmadan bunu başaran ilk takım oluruz. Ayrıca yeni stadımız Vodafone Arena'ya şampiyon olarak gelmek kombine satışlarını patlatır” dedi.



Cenk durmuyor


Beşiktaş'ın Balıkesirspor ile oynadığı maçta kaburgasında çatlak oluşan ve son 2 resmi maçta forma giymeyen kaleci Cenk Gönen, Başakşehir maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Tolga'nın sakatlığı, Günay'ın da maç eksiği bulunması nedeniyle Cenk, Başakşehir maçına izin yapmadan ekstra çalışmalarla hazırlanıyor.



Gökhan Töre'ya yakın markaj


Gelecek sezon Gökhan Töre'yi kadrosuna katmakta ısrarcı olan Fransız ekibi PSG, milli oyuncuya yakın markaj uyguluyor. Fenerbahçe maçı öncesi milli oyuncuyu tesislerde ziyaret eden PSG yetkililerin önceki gün tekrar Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek yönetim ile transferin detaylarını konuştukları öğrenildi.


#Beşiktaş
#Süper Lig
#şampiyonluk yarışı
#Gökhan Töre
#Cenk Gönen
#Bilic
9 yıl önce