|

Sivasspor takımı değiştiriyor

TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Sivasspor'da radikal bir karar alındı. Kırmızı beyazlı kulüp şampiyon kadrodan tam 11 futbolcu ile yollarını ayıracak.

Yeni Şafak
15:48 - 29/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 17:28 - 29/05/2017 Pazartesi
Diğer
TFF 1. Lig şampiyonu Sivasspor'da 11 futbolcu ile yolların ayrılmasına karar verildi.
TFF 1. Lig şampiyonu Sivasspor'da 11 futbolcu ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Süper Lig'e geri dönen Sivasspor, iç transferde kolları sıvadı. Yerl basının haberine göre; Sözleşmesi biten Kaleci Tolgahan Acar ile İbrahim Öztürk, Ziya Erdal ve Hakan Aslan ile yeniden anlaşmaya varıldı.

Kırmızı beyazlı kulüp, 11 futbolcuyla ise yollarını ayırma kararı aldı. Sivasspor yönetimi, Yiğit İncedemir, Adem Koçak, Gökhan Süzen, Hasan Hatipoğlu, Dejan Kelhar, Burhan Eşer ve Gekas'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, Ergin Keleş, Kerim Avcı ve Ahmet Cebe'den ise kulüp bulmalarını istedi.

Sivasspor, TFF 1. Lig'i 62 puanla tamamlayarak şampiyon olmuş ve teknik direktörü Samet Aybaba ile de sözleşme yenilemişti.

Sivasspor'dan yalanlama geldi

Kırmızı beyazlı kulüp yerel basında çıkan transfer haberlerini sosyal medya hesabından yalanladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;


  • "Resmi açıklama yapılmadıkça; asılsız haberlere taraftarlarımızın ve kamuoyunun itibar etmemesi gerektiğini önemle bir kez daha hatırlatırız."


#Sivasspor
#Süper Lig
7 yıl önce