|

'Sürekli böbreğimizi, ciğerimizi söküyorlar!'

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, futbolcuları Salih Dursun'un Galatasaray'a transferini ilginç bir şekilde yorumladı.

Aa
00:00 - 16/01/2014 Perşembe
Güncelleme: 18:05 - 16/01/2014 Perşembe
Yeni Şafak
'Sürekli böbreğimizi, ciğerimizi söküyorlar!'
'Sürekli böbreğimizi, ciğerimizi söküyorlar!'

Kayserispor'un kamp yaptığı Belek'te açıklamalarda bulunan Süleyman Hurma, sürekli olarak büyük takımlara oyuncu gönderdiklerinin hatırlatılması üzerine Hurma, "Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama sürekli böbreğimizi, ciğerimizi, kalbimizi söküyorlar. Onların yerini doldurmak kolay değil. Ama takip ettiğimiz yeni yıldız adayları var. Her zaman da olacak" diye konuştu.

Süleyman Hurma, Salih Dursun'un 3-4 farklı bölgede oynayabilen bir futbolcu olduğuna vurgu yaparak, şunları kaydetti: "Salih, Galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun. Üç dört farklı bölgede oynayabilen çok önemli bir futbolcu. Türkiye'de atletik futbolcu bulmak çok zor. Kendisi atletik bir oyuncu. Eğer kendisini geliştirmeye devam ederse Galatasaray çok büyük bir futbolcu kazanmış olur."

İlk yarının sonunda yolların ayrıldığı Robert Prosinecki'nin yerini doldurmak için arayışlarının sürdüğü dile getiren Hurma, yeni teknik adamın büyük olasılıkla yabancı olacağını söyledi.

10 yıl önce