|

Telefonuna gelen teklifleri gösterdi!

Tercümanından istediği cep telefonunu basın mensuplarına gösteren Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, bugün öğle yemeği sonrasında buraya gelirken telefonuna mesajla iki transfer teklifi geldiğini söyledi.

Dha
00:00 - 22/10/2014 الأربعاء
Güncelleme: 17:39 - 22/10/2014 الأربعاء
Yeni Şafak
Telefonuna gelen teklifleri gösterdi!
Telefonuna gelen teklifleri gösterdi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın sahalarında Lokeren ile oynayacakları maçta oyuncularının güzel bir sunumunu ve peşinden de galibiyet beklediğini söyledi.

Halilhodzic, Legia Varşova maçı sonrası aldığı ceza nedeniyle yarınki karşılaşmada tribünde olacağının hatırlatılması üzerine Türkiye'ye gelmeden önce bir kez cezalandırıldığını anlattı.


Türkiye'de 1 haftada 2 kez ceza aldığına dikkati çeken Halilhodzic, "1 metre çizgiyi geçmişim ve itiraz ediyorum ondan cezalandırıldım. Maalesef, yabancı hakemlerle iletişim sorunum olduğu için ellerimle bir şey ifade etmemi yanlış değerlendirmiş ve kötü algılamışlar. Muhtemelen başkanımız beni de cezalandıracak çünkü benim de orada disiplin eksiğim var" diye konuştu. Oyuncularla saha kenarında olmak istediğini belirten Halilhodzic, orada maçı yaşayarak enerjisini takıma gönderdiğini kaydetti. Halilhodzic, daha dikkatli olması gerektiğine işaret ederek, "Sahadaki çizgileri geçmemem gerekecek" dedi.


'Çalımbay cezalandırılmadı'

Mersin İdman Yurdu maçı sonrası polemiğe girdiği teknik direktör Rıza Çalımbay'ın da çizgiyi geçip kulübelerine kadar geldiğini anlatan Halilhodzic, "Benim maçta sırtım dönüktü o anı görmedim. O hareketi nedeniyle cezalandırıldı mı? Bizim alanımıza kadar gelen hoca cezaldırılmadı" ifadesini kullandı.

Telefonuna gelen teklifleri gösterdi

Halilhodzic, Trabzonspor ile 1+1 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu belirterek, "Sezon sonunda oturup konuşacağız. Yapmak istediklerimin gerçekleşmediğini görürsem hiçbir sorun çıkarmadan giderim. Ben burada bir şey yapmaya çalışacağım. Baktım ki imkansız o zaman hiçbir sorun olmadan giderim" şeklinde konuştu.


Bu sırada tercümanından istediği cep telefonunu basın mensuplarına gösteren Halilhodzic, bugün öğle yemeği sonrasında buraya gelirken telefonuna mesajla iki transfer teklifi geldiğini söyledi. Halilhodzic, şu anda aldığının 3 katını teklif ettiklerini dile getirerek, "Ama emin olun Trabzonspor şampiyon olursa benim neşemi tahmin edemezsiniz. Bunun için çalışıyoruz" dedi.


٪d سنوات قبل