|

Tolgay'ı Arsenal'in elinden aldık!

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi Erdal Torunoğulları, gurbetçi yıldıza ünlü İngiliz takımının da talip olduğunu, Tolgay'ın değil Trabzonspor, Arsenal'e rağmen Beşiktaş'ı tercih ettiğini söyledi. Beşiktaş yöneticisi menajer ücreti vermediklerini de söyledi

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 23:13 - 28/01/2015 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta Tolgay Arslan'ın transferini gerçekleştiren, oyuncuyu Hamburg'dan İstanbul'a getiren yönetici Erdal Torunoğulları, transfer sürecine değinirken Trabzonspor cephesine de yüklendi. Torunoğulları, nezaket ve saygı kurallarının dışına çıkmamayı kendine prensip edindiğini belirterek, "Haddimi zorluyorlar ama başaramayacaklar. Çünkü onların lisanı ile konuşmayacağım" diye konuştu. Tolgay ile çok önceden konuşup, kendisinin sözle Beşiktaş'ta oynamayı kabul ettiğini ifade eden Beşiktaş yöneticisi, "Her an imzasını faks ile bize göndermesini beklediğim bir futbolcu Cumartesi günü aniden telefon edip 'Ağabey çabuk gel kafam çok karışık. Ersun hoca aradı' dedi. Uçağa atladığım gibi gittim. 'Eğer Trabzonspor'u tercih edeceksen, biz sana güle güle hayırlı olsun deriz. Yok Beşiktaş'ı tercih edeceksen, hoş geldin deriz. Artık karar senin' dedim. Tolgay mert olduğu kadar açık sözlü bir çocuk. Kendisine Arsenal'dan teklif geldiğini saklamadı. 'İsteseydim oraya giderdim ama İngiliz kulübünde ilk onbir şansım çok az olacaktı. Beşiktaş'ı bunun için tercih ettim' dedi" ifadelerini kullandı. 

1 MİLYON EURO                     İDDİASI ASILSIZ

Torunoğulları açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Bir hocanın yeri kulübüdür. Bizim kulüpçülükte aldığımız terbiye budur. Siz Biliç'i, ya da bir başka hocayı, transfer edeceği bir futbolcunun ayağına giderken gördünüz mü? Ersun hocanın yerinin Trabzonspor Futbol Takımı olduğunu biliyordum. Meğer başka görevleri de varmış."

Beşiktaş yöneticisi İtalyan menajere 1 milyon Euro teklif ettiği iddiaları da yalanlayarak, "Allah'a şükür akli dengem yerinde. Bunu uyduranlar kendi yalanlarına da inanıyorlar" diye konuştu.

Atiba ve Pektemek inat ediyor

Transferde takviye düşündüğü mevkilere gerekli isimleri kazandıran Beşiktaş yönetimi, iç transferde Atiba ve Mustafa Pektemek’in inadını kıramıyor. Yönetim, Pektemek’e yaptığı 1 milyon 100 bin Euro’luk teklifi, 1.5 milyon Euro’ya çıkarttı; genç golcü 1 milyon 800 bin Euro’daki ısrarını sürdürdü. Yıllık 1 milyon Euro ücretle devam etmeyi kabul eden Atiba ise 1 milyon Euro imza parasında yine geri adım atmadı. 


Milosevic sahaya çıkıyor

Beşiktaş, bugün Ziraat Türkiye Kupası 5. maçında Sarıyer’i konuk edecek. Puan kaybı halinde gruptan çıkma şansını iyice yitirecek siyah-beyazlılarda teknik direktör Slaven Bilic, Franco’nun kırmızı kart cezalısı olmasından dolayı Milosevic’e 11’de forma verecek. Hırvat hoca, forvette Cenk Tosun’un oynayıp oynamama ihtimaline göre Furkan Yaman’ı görme imkanı bulacak. Yeni transfer Tolgay ile lisansı yetişmeyen Opare ise oynamayacak.

#Beşiktaş
#Tolgay Arslan
#Erdal Torunoğulları
9 yıl önce