|

Trabzon'da gol yok, tur var

İlk yarıda başarılı savunma yapan Keçiörengücü karşısında gol pozisyonu üretmekte zorlanan Trabzonspor, 2. yarıda etkili oldu; son vuruşlarda 34 yaşındaki tecrübeli kaleci Ulaş Güler'i geçemedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 23:18 - 27/01/2015 Salı
Yeni Şafak
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. maçında Keçiörengücü’nü konuk eden Trabzonspor, üstün oynadığı maçta aradığı golü bulamayınca beraberlikle sahadan ayrıldı. Rakibi karşısında etkili silahları ile maça başlayan bordo-mavili ekip, ilk yarıda pozisyon üretmekte zorlandı. Oyunu rakip yarı alana yıkan Karadeniz ekibinde 21. dakikada Cardozo'nun kafa vuruşunda, Mehmet Yılmaz'ın kafa ile uzaklaştırmak istediği top üst direğe çarparken, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

KALECİ ULAŞ’A TAKILDILAR

İkinci yarıda da kontrolü elinde tutan Trabzonspor, Keçiörengücü kalecisi Ulaş Güler’i geçemedi. Cardozo, Erkan Zengin ve Özer ile birçok net fırsat yakalayan bordo-mavililer, tecrübeli kalecinin başarılı kurtarışları karşısında çaresiz kaldı ve iki ekip de sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

1 liralık bilete rağmen tribünler boş

Trabzonspor-Keçiören maçının VIP tribünü hariç tüm biletler bir liradan satılmasına karşın taraftarlar stadı dolduramadı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nın 24 bin kişilik seyirci kapasiteli tribünlerinde 8-9 bin dolayında bordo-mavili taraftar yer aldı.


Yanal’dan Tolgay için bomba sözler

Trabzonspor ile Beşikaş arasındaki Tolgay Arslan polemiğine bordo mavililerin teknik adamı Ersun Yanal da katıldı. Tolgay’ın anlaşma sonrası işin bozulmasını yanlış olduğunu belirten Yanal, “Benim bildiğim anlaşma sonrasında yeniden pazarlık yapılmaz. Bir oyuncu almak önemli değil, karakteri satın almak daha önemli. Bence doğru yaptık”  diye konuştu.


Portekiz’den Capel iddiası

Portekiz’in Record gazetesine göre Sporting Lisbon’un kanat oyuncusu Diego Capel’in bir sonraki adresi Trabzonspor olabilir. Sporting Lisbon’un kesin olarak satmayı düşündüğü İspanyol sol kanat için Yunan ekipleri PAOK ve Olympiakos’un da devrede oldukları fakat 26 yaşındaki oyuncunun Türkiye’ye daha yakın olduğu ifade edildi. Capel, bu sezon çıktığı 18 maçta 569 dakika görev aldı. Oyuncunun S.Lisbon ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitiyor. 


Junuzovic’ten kötü haber

Trabzonspor'un bir süredir transferi için uğraştığı Werder Bremen'li Zlatko Junuzovic'ten kötü haber geldi. Werder Bremen Genel Menajeri Thomas Eichin, Trabzonspor'u üzecek kısa bir açıklama yaptı. Eichin, Avusturyalı oyuncunun takımda kalmasını istediğini söylerken, ''Kulağımıza bazı dedikodular geliyor ama ben Junuzovic'i sezon sonuna kadar takımda tutmak istiyorum'' ifadelerini kullandı. Zlatko Junuzovic'in Werder Bremen ile sözleşmesi sezon sonuna kadar devam ediyor.

#Trabzonspor
#Cardozo
#Mehmet Yılmaz
9 yıl önce