|

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a tarihi çalım

Trabzonspor, Tolgay Arslan transferinde mutlu sona çok yakın. Bordo-mavililer Hamburg forması giyen ve Beşiktaş'ın transfer listesinde olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ile prensip anlaşması sağladı.

18:33 - 25/01/2015 Pazar
Güncelleme: 19:40 - 25/01/2015 Pazar
DHA

Bir haftadır büyük bir bilmeceye dönen Tolgay Arslan'ın transfer hikayesi nihayet sonuçlandı. Dün akşam teknik direktör Ersun Yanal ile Almanya'ya giden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolgay ile anlaşarak işi bitirdi.


Trabzon'a 'Hayır' diyemediler

Hafta içinde Tolgay'ın hem kendisi hem babası Beşiktaş'ı seçtiklerini söyleseler de Trabzonspor başkanı ve teknik direktörünün Almanya'ya kadar gelip sundukları yeni teklife 'hayır' diyemediler. Hem Hamburg kulübünü hem Tolgay'ı ve babasını Beşiktaş'ın verdiğinin 2 katı ücret garantisi ile ikna eden İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal Tolgay ile birlikte Türkiye'ye gelecek.

Beşiktaş: Sözü edilen paraları veremeyiz

Beşiktaş yönetimi ise Tolgay konusunda artık konuşmaya değecek bir şey kalmadığını ve Beşiktaş olarak sözü edilen paraları vermelerinin mümkün olmadığını belirtti.

Beşiktaş, Tolgay Arslan'la yıllık 1.4 milyon Euro, kulübü Hamburg'la da 300 bin Euro karşılığında anlaşma sağlamıştı. Trabzonspor'un ise bonservise 500 bin Euro, futbolcuya ise yıllık 2 milyon Euro teklif ettiği ileri sürüldü. 

#Tolgay Arslan
#Hamburger SV
#Beşiktaş
#Trabzonspor
9 yıl önce