|

Tribün tepkisi beni yıldırmaz

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ersun Yanal tezahüratlarının üzerinde olumsuz etki yapmayacağını söyledi. Genç teknik adam, ligdeki en büyük rakiplerinin de Beşiktaş olduğunu kaydetti.

.
00:00 - 25/10/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:47 - 25/10/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Tribün tepkisi beni yıldırmaz
Tribün tepkisi beni yıldırmaz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, taraftar tepkisi, şampiyonluk yarışı ve takımdaki oyuncularla ilgili ilginç ifadeler kullandı. Tribünlerde Ersun Yanal ile ilgili tezahüratların olmasının üzerinde olumsuz bir etki yapmayacağını belirten Kartal, ''Tribünlerin belli kısmının bana karşı tepki göstermesinin sebebi çok farklı. Benim üzerimden oyunlar oynamaya çalışanlara yeşil sahada dersler vereceğiz'' dedi. Takımın durumu ve oyuncularla ilgili düşüncelerini paylaşan F.Bahçe Teknik Direktörü''nün mesajı netti: ''Kimsenin yeri garanti değil. En iyi olan oynayacak.''

G.SARAY'I ADAY GÖRMÜYOR

Beşiktaş'ın ligi erken açmasının takım üzerinde olumlu etki yaptığını belirten İsmail Kartal, ''Şu an ligin en formda ve hazır takımı Beşiktaş. Biz zamanla istenilen yerde olacağız. Şampiyonluk yarışında tek rakibimiz Beşiktaş" diyerek 4. yıldız için çekiştikleri G.Saray''ı aday olarak göstermedi. F.Bahçe Teknik Direktörü, ''Beşiktaş maçını kazanmak zorundayız. Rakibimizle aramızdaki puan farkı açılmamalı'' dedi.

Samandıra''da olağanüstü hal

Samandıra''da adeta olağanüstü hal ilan edildi. Sarı-lacivertli takımda futbolcular akşam idmanı için sabah saatlerinde tesislere geldi. Sabah 10.00''da Samandıra'ya gelen futbolcular zamanını tesislerde geçirdi ve akşam idmana çıktı, ardından da G.Birliği maçı için kampa girdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler de, tesislere gelerek teknik ekibi ve futbolcuları motive etmeye çalışıyor.

10 yıl önce