|

Tüm Giresun bu kızı arıyor

Büyükannesinin sırtında Giresunspor maçını izlemeye gelen minik kız çocuğu, Passolig''i olmadığı için stada alınmayınca gözyaşları döktü. Bu görüntüleri gören Giresunspor Kulübü, minik kızı aramaya koyuldu

.
00:00 - 17/09/2014 Wednesday
Güncelleme: 23:51 - 16/09/2014 Tuesday
Yeni Şafak
Tüm Giresun bu kızı arıyor
Tüm Giresun bu kızı arıyor

Passolig kartı olmadığı için Giresunspor-Adana Demirspor maçına alınmayan kız çocuğunun stat kapısındaki ağlama fotoğrafları sosyal medyada yayınlanınca Giresunspor, küçük kızı tanıyanların kulübe başvurmasını istedi. Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflara göre, büyük olasılıkla büyükannesinin sırtında Atatürk Stadı''nın kale arkasının bulunduğu caddeden geçen kız çocuğu, maçı izlemek istedi. Ancak stat görevlisi, Passoligi olmadığı için kız çocuğunu içeriye almadı. Stada giremediği için uzun süre gözyaşı döken kız çocuğu, daha sonra büyükannesiyle birlikte uzaklaştı.

KULÜP ÇAĞRIDA BULUNDU

Cep telefonuyla kaydedilen bu anlar sosyal medyada paylaşıldı. Yaşanan olayı öğrenen Giresunspor Kulübü, harekete geçerek kız çocuğunu aramaya başladı. Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, minik Giresunsporlunun bundan sonraki maçları rahatça izlemesini sağlayacaklarını belirtti.

10 years ago