|

Yarışta rakip 1 değil, 3

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, şampiyonluk yarışının 4 takım arasında geçeceğini söyledi

.
00:00 - 30/08/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:19 - 29/08/2014 Cuma
Yeni Şafak
Yarışta rakip 1 değil, 3
Yarışta rakip 1 değil, 3

F.Bahçe taraftarları, Gökhan Gönül ile Bruno Alves''in yeni sezon formalarını imzaladığı organizasyona büyük ilgi gösterdi. Organizasyonda açıklamalarda bulunan Gökhan, şampiyonluk yarışında rakiplerinin bir değil, 3 olduğunu söyledi. 4. yıldızı takmak için Fenerbahçeli futbolcular olarak ellerinden gelen her şeyi vereceklerini belirten Gökhan, ''Beşiktaş ve Trabzon da çok iyi bir takım. Onlar da şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi. Sadece büyüklerle de bitmiyor. Anadolu takımları önemli takviyeler yaptı. Anadolu takımları bu sene şampiyon olabilecek takımı belirleyen faktörlerden birisi olacak. Çetin bir lig olacak. Tek isteğim 4. yıldızı takan, aynı zamanda bunu ilk kez başaran takım olmak'' ifadelerini kullandı. Görevden ayrılmasında etkili oldukları iddia edilen eski hocaları Ersun Yanal hakkında da konuşan milli oyuncu, ''Sıkıntılı olduğu her zaman yanında olduk'' dedi. Törene katılan Bruno Alves ise '' Hedefimiz belli; şampiyon olmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

F.Bahçe''nin yeri bir başka

2009-2010 sezonundan bu yana F.Bahçe forması giyen, yabancı kontenjanında yer açmak için yolları ayrılan Cristian Baroni, FBTV''ye vedasını değerlendirirken tüm camiaya teşekkür etti. 5 yılın ardından veda etmenin kolay olmadığını kaydeden Brezilyalı yıldız, ''Fenerbahçe, hayatımın en önemli kısmında bulunduğum yer oldu. Her zaman benim kalbimde yer edecek'' ifadelerini kullandı. ''Fenerbahçe, her zaman benim kalbimde ayrı bir yeri olan kulüp olarak kalacaktır'' diyen Baroni, ''Ben artık Fenerbahçe taraftarıyım ve her zaman da destekleyeceğim. Arkadaşlarımı her daim izlemeye çalışacağım'' dedi.

Yobo gitti Diego geldi

Diego Ribas''a lisans çıkarabilmek adına kadroda düşünmediği yabancılarla bir bir yollarını ayıran Fenerbahçe, Cristian Baroni''den sonra dün de Nijeryalı savunma oyuncusu Joseph Yobo''nun sözleşmesini feshetti. Sarı-lacivertli kulüp, 2010-2011 sezonunda transfer ettiği Yobo ile yabancı kısıtlaması nedeniyle yollarını ayırdığını açıkladı. Yobo''ya yarın Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor ile oynanacak maçın öncesinde teşekkür plaketi takdim edilecek. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Yobo, Fenerbahçe''den senelik 2.2 milyon Euro alıyordu.


10 yıl önce