|

Yıldızeli Birlikspor 'BAL' tadında!

Sivas Süper Amatör Küme Liginde mücadele eden Yıldızeli Birlikspor namağlup şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükseldi.

Yeni Şafak
16:55 - 18/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 13:57 - 18/04/2015 Cumartesi
IHA

Son maçına kendi evinde çıkan Yıldızeli Birlikspor, Yüceyurtspor ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluğu taraftarına hediye etti. Ligin son randevusunda oldukça zorlu bir karşılaşmanın yaşandığı maçta soğuk havaya rağmen Yıldızeli Birliksporlu taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı ve 90 dakika boyunca tezahüratlarla destek verdi.



Maça hızlı başlayan Yıldızeli Birlikspor ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarıda da ataklarına devam eden Yıldızeli Birlikspor 1-1 olan skoru 3-1 yaptı. Daha maçın sonlarına doğru düşme hattında bulunan Yüceyurtspor geliştirdiği atakları gole çevirerek skoru 3-3 yapmayı başardı. Maçta başka gol olmayınca iki takım da 1 puanla sahadan ayrıldı.



Maç sonunda averaj ile birlikte namağlup şampiyon olan Yıldızeli Birlikspor BAL'a yükseldi. Maç sonrasında açıklama yapan Kulüp Başkan Ali Dülger, “Gerçekten oldukça zor bir sezon geçirdik ve sonucunda namağlup şampiyon olduk. Bugünkü maçta da oldukça soğuk bir hava hakimdi ve futbolcularımız oldukça zor mücadele ettiler. BAL Ligi'ne yükselmek bizim için sevindirici ama asıl olan bizim için her zaman söylediğimiz gibi 3. Lig'e çıkmak. Tüm teknik kadromuzu ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu süreç içerisinde desteklerini esirgemeyen herkese ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Şampiyon Yıldızeli Birlikspor gelecek yıl BAL'da Sivas'ı temsil edecek.

#Sivas
#amatör futbol
#Yıldızeli Birlikspor
#Yüceyurtspor
#Bölgesel amatör lig
9 yıl önce