|

Wirofon'a uluslararası ödül

Türk Telekom grubu şirketlerinden Argela tarafından geliştirilen Wirofon teknolojisi, “mükemmelliği ödüllendiren” CommsMEA tarafından “Yılın En İyi Yeni Telekomünikasyon Hizmeti” seçildi.

Melih Bayram Dede
00:00 - 9/12/2009 Çarşamba
Güncelleme: 12:27 - 9/12/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Wirofon'a uluslararası ödül
Wirofon'a uluslararası ödül

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom'un grup şirketlerinden Argela tarafından geliştirilen ve Ağustos 2009'da kullanıma sunulan Wirofon teknolojisi, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde performanslarıyla dikkat çeken Telekom operatörlerinin belirlendiği CommsMEA Ödülleri'nde “Yılın En İyi Yeni Telekomünikasyon Hizmeti” seçilerek uluslararası alanda başarısını tescilledi.


Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve telekomünikasyon sektörünün Orta Doğu ve Afrika'daki en prestijli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen CommsMEA Ödülleri, bölgede hızla büyüyen ve değişen telekomünikasyon sektöründe öncü rol üstlenen kişi ve firmaları desteklemeyi amaçlıyor. 7 Aralık akşamı, Dubai'de Grosvenor House Hotel'de gerçekleşen törenle ödüllerin sahiplerini bulduğu etkinlik kapsamında 16 kategoride ödül verildi.


Türk Telekom, Wirofon ile “Yılın En İyi Yeni Telekomünikasyon Hizmeti” ödülünü kazanırken, müşteri odaklı yaklaşımı ile geliştirdiği katma değerli ürünlerine uluslararası boyutta bir onay daha almış oldu. “Yılın En İyi Yeni Telekomünikasyon Hizmeti” ödülünü, Türk Telekom Uluslararası ve Toptan Satış Başkanı Mehmet Toros ile Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan birlikte aldı.”


ITP Technology Publishing tarafından organize edilerek Orta Doğu ve Afrika'nın telekomünikasyon sektöründen birçok profesyonelin katıldığı etkinlikte bireysel mükemmelik, telekom endüstrisinde farklı yaklaşım, uygulamada uzmanlık ve kurumsal başarı gibi 16 farklı kategoride ödül veriliyor.


Sektörün uzmanlarından oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu ödüller, bölgesel endüstrinin büyümesine liderlik etme, teknoloji yatırımlarında süreklilik gösterme, inovatif hizmet ve uygulamalar sunma, kazanan stratejiler uygulama ve son kullanıcının hem aklını hem de kalbini yakalayan servisler geliştirme kriterleri göz önünde bulundurularak sahiplerine verildi.

14 yıl önce