|

Yemek tarifleri buzdolabında

Kadınlar zamanlarının büyük bölümünü geçirdikleri mutfakta buzdolabı kapısında yer alan tabletle teknolojiden kopmayacak

.
00:00 - 24/11/2013 Pazar
Güncelleme: 19:51 - 23/11/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Yemek tarifleri buzdolabında
Yemek tarifleri buzdolabında

Arçelik buzdolabı serisinin en yeni üyelerinden 8860 SBS NY buzdolabı, üstün teknolojik özellikleriyle dikkat çekiyor. Son teknoloji ile tasarlanan ürün, klasik buzdolaplarından çok farklı bir noktada yer alıyor. Buzdolabında çağı takip eden birçok özellik var. Dört kapılı multimedya ekranlı No-Frost buzdolabının üzerinde bulunan tablet ekranı sayesinde kablosuz olarak internete girilebiliyor, böylece internetten radyo-TV takip edilebiliyor. Buzdolabı, mutfakta internet kullanarak bir yandan tarifleri izleyip bir yandan yemekler hazırlanmasında en büyük ailelerin yardımcısı olacak.

Kapıdan sipariş

Buzdolabının kapısında bulunan tablet bilgisayarın 10 inç TFT dokunmatik LCD ekranından konulan yiyecek ve içeceklerin son kullanım tarihleri not edilerek kolayca takip edilebiliyor. Android işletim sistemi kullanan buzdolabında eksik ürünlerin listesi oluşturulabiliyor ve Migros Sanal Market üzerinden kolayca online sipariş verilebiliyor. Ayrıca ekrandan radyo dinlemek, TV izlemek ve internette sörf mümkün.

10 yıl önce