|

Bimeks, Maltepe Park Teknoloji Günleri'nde

16 - 26 Kasım tarihleri arasında CarrefourSA Maltepe Park'ta gerçekleştirilen 'Teknoloji Günleri' organizasyonunda Bimeks, Intel, HP, Aral, Canon ve Microsoft gibi sektörün önde gelen isimleri ile çeşitli stand aktiviteleri gerçekleştiriyor.

00:00 - 21/11/2006 Salı
Güncelleme: 16:56 - 21/11/2006 Salı
Yeni Şafak
Bimeks, Maltepe Park Teknoloji Günleri'nde
Bimeks, Maltepe Park Teknoloji Günleri'nde

Teknolojik yenilikler hakkında ziyaretçilerin bilgileneceği ve son teknoloji ürünlerle buluşacağı Teknoloji Günleri'nde Bimeks ve Intel işbirliği ile gerçekleştirilen stand etkinliği süresince performans ve güç tüketimi yönünden önemli ölçüde avantaj sağlayan Core 2 Duo teknolojisinin tanıtımı ve sunduğu sayısız avantajlar, Core 2 Duo ve Pentium D işlemcileri arasındaki performans farkları gözler önüne seriliyor. Ayrıca organizasyon süresince katılımcılar, çift çekirdekli Core 2 Duo işlemciye sahip ürünleri deneme fırsatı yakalıyorlar.


Canon standında ise PowerShot A630 dijital fotoğraf makinesi olmak üzere PowerShot ve IXUS serisinin önde gelen ürünlerine yer veriliyor. Aral standında ise oyun dünyasındaki en son yeniliklerin tanıtımı yapılıyor.


Teknoloji alanında güçlü markaların ziyaretçilere daha yakından tanıtıldığı Teknoloji Günleri süresince Bimeks ile birlikte Intel, HP, Aral, Canon ve Microsoft işbirliği ile gerçekleştirilen stand aktiviteleri kapsamında teknoloji tutkunları yeni ürünlerle ilgili daha detaylı bilgiye sahip oluyorlar.

17 yıl önce