|

iPhone 6'yı en çok kimler alacak?

Çevrimiçi araştırma şirketi Survata tarafından yapılan iPhone 6 anketin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

.
00:00 - 8/09/2014 الإثنين
Güncelleme: 12:22 - 8/09/2014 الإثنين
Yeni Şafak
iPhone 6'yı en çok kimler alacak?
iPhone 6'yı en çok kimler alacak?

Araştırma şirketi ''iPhone 6''ya geçmek ister misiniz?'' sorusunu yöneltmeden önce telefonun 4.7-inç ekran büyüklüğünde ve NFC bağlantı özelliğine sahip olacağını kullanıcılarla paylaştı.

Yapılan araştırmaya göre ankete katılan BlackBerry kullanıcılarının %6''sı iPhone 6''ye geçiş yapmak istiyor. Diğer platformlarla karşılaştırıldığında iPhone 6''ya geçiş yapmak isteyen en fazla kullanıcının BlackBerry cephesinde olduğunu görüyoruz. Ankete katılan Android kullanıcılarının %5''i iPhone 6''ya geçmek istediklerini belirtirken, bu oran Windows Phone cephesinde %3 oranında.

iPhone 5 kullanıcılarının %36 dilimi ise iPhone 6''ya geçeceğini bildiriyor. Bu oran şaşırtıcı olmasa gerek, zira iPhone 5''i iki yıllık sözleşmeyle alan kullanıcıların sözleşmeleri bitmek üzere. iPhone 5S kullanıcılarının %18, iPhone 5C kullanıcılarının ise %15 dilimi iPhone 6''ya geçmek istiyor.

Apple''ın 9 Eylül''de duyuracağı 4.7-inçlik iPhone 6''nın yanında 5.5-inç ekranlı bir iPhone 6 daha duyurması bekleniyor. Android tarafındaki kullanıcıların özellikle 5.5-inçlik modeli daha fazla merak ettiğini ön görebiliriz.

٪d سنوات قبل