|

Note 4 iPhone 6 ile aynı kaderi paylaştı

iPhone 6 ve 6 Plus''ın büküldüğünü iddia eden ve yaptığı deneyi Youtube''da yayınlayan blogger, benzer bir testi Note 4 üzerinde de yaptı. İddiaya göre, Samsung''un yeni akıllı telefonu Note 4 yapılan test sonucunda büküldü.

.
00:00 - 11/10/2014 Cumartesi
Güncelleme: 10:15 - 11/10/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Note 4 iPhone 6 ile aynı kaderi paylaştı
Note 4 iPhone 6 ile aynı kaderi paylaştı

iPhone 6 ve 6 Plus'ın eğildiğini iddia eden ve konuyla ilgili çektiği videoyu Youtube hesabından paylaşan Lewis Hilsenteger, benzer bir testi Samsun Note 3 ve Note 4 için de yaptı.

Güney Kore merkezli şirketin ürettiği Note 4, yeni iPhone'lara yapılan teste benzer bir teste tabi tutuldu ve iddialara göre, sonuç iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta ortaya çıkan sorun ile aynı oldu.

Hilsenteger''ın yaptığı testin sonucuna göre, Note 3 tüm çabalara rağmen eğilmedi ama Note 4''ün bu ürün kadar sağlam olmadığı ve büküldüğü iddia edildi.


Rakibi Apple''ın yeni nesil akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus''ın büküldüğü iddiaları üzerine Samsung, akıllı cihazlarına güvendiğini çıklayarak rakibine taş atmıştı.

Hilsenteger''ın iPhone 6 ve 6 Plus üzerinde yaptığı test, sosyal medyada büyük yankı uyadırmış, Apple müşterilerine telefonlarının bükülmesi durumunda yeni bir cihaz vereceğini açıklamıştı.

10 yıl önce