|

Paramanya, App Store ve Google Play’de

Mobil dünyanın en popüler oyunlarından Travelling Millionare'in Türkiye versiyonu olan ‘Paramanya’ tamamıyla yerelleştirilmiş halde Türk oyun severlerle buluşturdu. Apple App Store ve GooglePlay’de açılan oyun, açılışın hemen ardından 24 saat içinde Apple App Store’da ‘featured’ olarak üst sıralara yerleşti.

Yeni Şafak ve
18:16 - 22/05/2015 Cuma
Güncelleme: 15:22 - 22/05/2015 Cuma
Yeni Şafak

Netmarble EMEA tarafından karakterleri, dili ve haritasıyla tamamen yerelleştirilen 'ilk mobil oyun' olan Paramanya, Türkiye'den seçilen 18 şehir ve şehirlere ait simgeleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Gerçek zamanlı oyun deneyimi sunan ve aynı anda isterseniz 2 isterseniz 4 kişi ile oynanabilen Paramanya'yı Apple AppStore ve GooglePlay'den ücretsiz olarak indirilebiliyoruz.



Yaklaşık 20 dakika süren ve çekişmeli karşılaşmaların yaşandığı Paramanya'da oyuncular sırayla zarlarını atıyor ve harita üzerinde ilerliyor. Gelen zara göre ilerlediği şehri satın alıp binalar inşa eden oyuncular, diğer oyunculardan kira toplayarak kasasını zenginleştiriyor ve daha çok şehir alma şansı yakalıyor. Oyun sırasında bonus oyun, şans kartları, hapishane, VIP otobüs turu gibi eğlenceli içerikler sunan Paramanya'ya Facebook hesabımızla kolayca kayıt oluşturabildiğimiz gibi dilersek Facebook'taki arkadaşlarımızı da oyuna davet edebiliyor, onlara oyun içi hediyeler gönderebiliyor ve skor tablosundaki sıralamasını da görebiliyoruz. Oyunun bir diğer güzel tarafı ise dahili chat uygulaması sayesinde oyun esnasında sohbet edebilmemiz.



#apple
#iphone
#ipad
#ios
#android
#google
#google play
#oyun
#facebook
9 yıl önce