|

Windows 10'un çıkış tarihi açıklandı

Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 10'un çıkış tarihini resmi olarak açıkladı. Windows 7 ile Windows 8 kullanıcıları ücretsiz biçimde yeni sürüme geçiyor.

Yeni Şafak
12:04 - 1/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:04 - 1/06/2015 Pazartesi
Diğer

Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 10'un çıkış tarihini resmi olarak açıkladı. Yapılan bilgilendirmeye göre 29 Temmuz'da yayımlanacağı belirtilen Windows 10, 190 ülke ve 111 farklı dil seçeneği ile satışa sunulacak.



Windows 7 ile Windows 8 kullanıcılarının (tabii orijinal kullandıklarını varsayıyoruz) ücretsiz biçimde yükseltebileceği yeni sürümü yüklemek için yapmamız gereken tek şey bilgisayarımızın bildirimler alanında ilgili güncelleme uyarısı belirdiği vakit (Windows logosu çıkacak) tıklamaktan ibaret. Ardından zaten sistem kendi kendini güncelleyecek.



Bu arada son kullanıcı olarak bizlere doğrudan ilgilendirmese de bir bilgi notu daha eklemekte fayda var: Microsoft, Windows 10 ile eşzamanlı biçimde, Nesnelerin İnterneti bazlı cihazlara, ATM'lere ve KIOSK'lara yönelik özel bir ücretsiz sürüm daha yayımlayacak.



Son olarak da Windows 10'un geçtiğimiz günlerde yayımlanan son önizleme sürümünü indirmek isteyen okurlarımızı da aşağıdaki haberimize alalım:



>>







#microsoft
#windows 10
#windows 8
#windows 7
9 yıl önce