|

Doğal afetlerin yıkıcı etkisi

Doğal afetlerin yıkıcı etkisi ve benzersiz gücüne Mega Felaketler belgeseli le tanık olacaksınız. Deprem, tsunami gibi felaketlerin kaynağı, etkileri neler gibi soruların cevapları bu belgeselde.

.
00:00 - 24/08/2014 Pazar
Güncelleme: 21:13 - 23/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Doğal afetlerin yıkıcı etkisi
Doğal afetlerin yıkıcı etkisi

24 TV Belgesel Kuşağı''nda birbirinden güzel ve farklı belgeseller ekrana geliyor. Bugün yayınlanacak belgeselle doğal afetlerin yıkıcı etkisi ve benzersiz gücüne tanık olacaksınız. Nihai bir felakete yol açan doğal afetlerin; katil özelliklerini, benzersiz gücünü ve etkisini soluksuz izleyeceğini görüntüler, animasyonlar ve uzman röportajları ile bu belgeselde izleyeceksiniz. Dört bölümden oluşan belgesel, dört büyük afeti derinlemesine araştırıyor; Deprem, Tsunami, Kasırgalar ve Volkanın doğal yaşam üzerinde yarattığı etkiyi ekrana taşıyor.

KAYNAĞI NEREDEN GELİYOR?

Mega Felaketlerin öncesi ve sonrası araştırılarak haber görüntüleri desteğiyle felakete etki eden faktörler anlaşılmaya çalışılıyor. Bu beklenmedik, yıkıcı güçler nasıl tetikleniyor? Aşılması güç felaketlerin kaynağı nereden geliyor? Felaket sonrasında bizzat olaya tanık olan mağdurların

yaşadıkları ve bilim adamlarının yorumları ''Mega Felaketler'' belgeselinde ekrana geliyor.
24 TV - 21.00
10 yıl önce