|

Albayrak Medya Genel Müdürü Abdullah Hanönü: Gelişen Türkiye'yi daha iyi anlayabilmek için 'İhracatta Türkiye Yüzyılı Zirvesi'ni gerçekleştiriyoruz

Seren Som
12:57 - 30/04/2024 Salı
Güncelleme: 12:58 - 30/04/2024 Salı
Tvnet

Ticaret Bakanlığı’nın himayelerinde, Albayrak Medya Grubu tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen İhracatta Türkiye Yüzyılı Zirvesi'nin açılış konuşmasını Albayrak Medya Genel Müdürü Abdullah Hanönü yaptı. Hanönü, "Albayrak Grubunun hikayesi tam 30 yıl önce Yeni Şafak Gazetesi ile başladı. Albayrak, Yeni Şafak gazetesinin ardından tvnet televizyonu, tvnet haber radyosu, yenisafak.com dijital yayınları, her hedef kitleye oluşan 10 farklı dergimiz, 6 dilde yayın yaptığımız yabancı yayın ve internet sitelerimiz, gençlerin sevgisini kazanan GZT sosyal medya platformumuz, son olarak da KETEBE yayınlarımızla bugün Türkiye'nin en büyük en samimi ve en etkin medya grubu olmuştur" dedi.

'Albayrak Medya mazlumlar için sığınılacak bir liman'

Albayrak Medya grubunun yolculuğunu anlatan kısa filmi takdim eden Hanönü konuşmasına şöyle devam etti: "Bu filmde anlatmaya çalıştığımız aslında tam bağımsız bir medya kuruluşu ve tam bağımsız bir Türkiye'dir. Albayrak Medya demek samimiyettir, gayrettir, emektir, mazlumlar için sığınılacak bir liman, zalimlerin karşısında dimdik durmaktır. Yerli ve milli bir medya grubu olarak Albayrak Grubu bugüne kadar Hakk'ın, halkın ve hakikatin yanında yer almıştır ve yer almaya sonuna kadar devam edecektir. Biz bu topraklarda doğduk ve doyduk, bu topraklara borcumuz olduğu bilinciyle bu gayretle çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz."


'Dünyanın merkezi Türkiye'

Hanönü, "Biz dünyanın merkezinin Türkiye olduğuna her zaman inandık ve bunu savunduk" diyerek şu ifadeleri kullandı: "İşte bugünde dünyanın merkezi olan Türkiye'de bir ihracat zirvesi gerçekleştiriyoruz. İhracatımız her yıl bir önceki yılın rekorunu kırıyor ve bu ay yeni rekorları bekliyoruz inşallah. İşte bu ihracat hedeflerimizi anlamak, büyüyen gelişen Türkiye'yi daha iyi anlayabilmek için bugün bu zirveyi gerçekleştiriyoruz."


#İhracatta Türkiye Yüzyılı Zirvesi
#Albayrak Medya
#Abdullah Hanönü
17 gün önce