|
Yanal’ın mektubu!
Bir takım düşünün sadece ligde 29. maçına çıkıyor bu maçta da gerek takım kurgusu, gerekse oyun anlayışı olarak hazırlık maçı yapıyor.

Bir dizi transfere daha hazırlık yapan Trabzonspor, sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan maçta düştüğü boşluğa düşmemek için orjinal sağ kenar savunmacısını yerine çekip, savunmanın önünü Fatih, Medjani ve Mehmet ile oluştururken, direnci göstermesi gereken 2. bölgede sayısal üstünlüğü yakaladı ama oyun üstünlüğünü sağlayamadı.

Bu anlayış içinde takımını sahaya süren Ersun Yanal, güç olarak Konya'da oynanan maça oranla daha bir geride olan rakibi karşısında özellikle ilk yarıda baskı yememeyi düşündü. Medjani'nin adam markajından uzak, Fatih'in hamlelerde geç kalması nedeniyle bu bölgede zaman zaman sıkıntıya düşen Bordo-Mavililer, Mehmet ve Özer ile oyunu üçüncü bölgeye taşımaya çalıştıysa da bu bölgede etkin olamayan ve oynamadan çok hata yapmaktan korkan Erkan ve Deniz ile bir türlü oyunu rakip yarı alanda tutamadı.

Atiba'nın yanında Veli'nin yerine Tolgay'ı tercih eden Bilic'in Olcay, Sosa ve Gökhan ile oyunu Trabzonspor yarı alanında tutma gayreti Bosingwa'nın sağ kenardan hücuma çıkmasıyla bozulurken, oyunun son bölümlerinde anlayış değişse de, karşılaşma genelde orta alanda kör dövüşü şeklinde geçti.

Doğru hamle yapanın sonuç üreteceği maçta Ersun Yanal'ın, Yusuf hamlesinde yazdığı mektubu Bilic iyi okuyunca ilk değişiklik hamlesiyle Beşiktaş, Demba Ba ile sonuca gitti.

Cüneyt Çakır'ın bu ligi ciddiye almadığını yazdığım zaman belki olmuyor ama maalesef böyle. Çakır, Beşiktaş'ın golünden önce herkesin gördüğü Erkan Zengin'e yapılan faulü es geçerek adeta golün asistini yaptı.

Dip not: Özer'i düşünmüyorsan bunu açık açık söyleyeceksin. Toplumun önüne atmaya çalışarak ancak kendini bitirirsin…
#Trabzonspor
#Atiba
#Tolgay
9 yıl önce
Yanal’ın mektubu!
AK Parti İslamcılardan kurtulmalı mı?
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit