|
Gladio’nun “sihirli” formülü!

Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki: “Anayasası askıya alınmış bir devlet var. Dolayısıyla, bu süreç daha da hızlanırsa halkın direnme hakkı ortaya çıkar...”

Lafı uzatmadan söyleyeyim: CHP’nin lideri, bu sözleriyle “darbe” çağırıyor!

Kılıçdaroğlu’na işbu anonsu yaptırtan da, kendisini beş yıl önce paraşütle CHP’nin başına indiren Amerikancı ve İsrailci Derin Baronlar’dır.

Anayasa’nın askıya alındığı iddiası, kocaman bir yalandır. İçerideki Ecnebiler’in dublajcılığını yapan Kemal Bey, üstüne bir de “Ulusal Kurtuluş Savaşı başlatmak zorundayız” diyor!

Bu hakikati “ters yüz edici” lafların arka planını, isabetle deşmek zorundayız!

Kılıçdaroğlu da, kendisini bu şekilde konuşturan “Küresel Baronlar’ın içerideki uzantısı” konumundaki İstanbul Baronları da Türkiye’nin bağımsızlaşmış olmasından ve Batı Cephesi’nin yörüngesinden çıkmasından dolayı büyük bir sıkıntı içindeler!

Türkiye eskisi gibi yeniden Batı’nın “gizli sömürgesi” olsun, bir kere daha “örtülü işgal” altına girsin, Türkiye’deki Gladio yine “egemen” olsun istiyorlar!

“Halkın direnme hakkından” söz eden Ecnebiler’in Kemal, iktidar partisinin oylarını üç genel seçimdir artırdığı gerçeğini yok sayıyor! Halkın direnme hakkı var da, yönetme hakkı yok mu?

Sandıktan çıkan milli iradeye, bir başka deyişle “partisinin kemikleşmiş seçim yenilgilerine” karşı, Kılıçdaroğlu’nun dört elle sarıldığı “sihirli formül!” DARBE’dir!

CHP genel başkanının demokrasiden anladığı, işte budur!

“Diktatör” suçlamasını dilinden düşürmeyen şu “Baronsal Kemal”in arzuladığı, Türkiye’de “Batı Cephesi’ne hizmet eden” bir dikta rejimidir!

CHP ile Paralel Yapı “kol kola” vaziyette; işbu dikta rejimini getirebilmek amacıyla, Bağımsız Yeni Türkiye’ye karşı “savaş” yürütüyorlar!

*

“Direnme hakkı” lafı, 27 Mayıs 1960 darbesinin ardından inşa edilen 1961 Anayasası’nın başlangıç cümlesinde geçiyor!

27 Mayıs, ABD-NATO’nun ve de bu Ecnebi Şer Cephesi’ne damardan bağlı İçerideki Gladio’nun (Üst Yapı) gerçekleştirdiği bir darbe idi:

Onların sahaya sürdüğü Kontrgerillacı ve Darbeci Askerler, kendilerine (güya) dayanak diye “milletin veya halkın direnme hakkı” lakırdısını üretmişlerdi!

Demokrat Parti iktidarını “Anayasa dışı ve meşruluğunu kaybetmiş” diye tanımlıyorlardı!

Oysa...“Anayasa’yı ihlal eden” de “gayrı meşru” olan da kendileriydi...

İhtilal için sahaya indirilenler, 27 Mayıs’tan sadece iki ay sonra 7200’den fazla Türk subayını “ABD-NATO’nun emirleri doğrultusunda” TSK’dan attılar! Ertesi yıl da, “mahpusta türlü işkencelere tabi tuttukları” masum üç insanı İDAM ettiler!

*

Şayet, 17 ve 25 Aralık 2013 darbe girişimi başarılı olsaydı, Paralel Yapı eliyle 27 Mayıs tarzı bir askeri müdahale sahne alacaktı: Genelkurmay Başkanı tasfiye edilecek, yerine Paralel Yapı mensubu “Tümgeneral” geçecekti!

Alt rütbedekilerin gerçekleştirdiği 27 Mayıs’60 darbesiyle birlikte, ‘darbeye karşı çıkan’ dönemin Genelkurmay Başkanı Rüştü Erdelhun tutuklanarak Yassıada’ya gönderilmişti.

*

27 Mayıs 1960’da 22 yaşında iken, Amerikancı Darbe’nin hemen öncesindeki devasa öğrenci eylemlerine öncülük etmiş olan Yalçın Küçük...

Henüz Silivri cezaevinde iken, Aydınlık-Kitap ekine verdiği röportajda (24 Mayıs 2013) şunları söylemişti:

“27 Mayıs 1960, Kemalizm’in en yüksek noktasıdır ve bir bayramdır...

Yıllardır, 27 Mayıs’ı yapanlardanım diyorum...

Şartlar elverdiği, olgunlaştığı taktirde 27 Mayıs her zaman yapılır...”

Yalçın Küçük’ün bu sözlerinden sadece bir hafta sonra Gezi Kalkışması başlamıştı...

Peki, yedi ay sonrasında ne olmuştu? 17 ve 25 Aralık 2013 tarihli, Paralel Yapı antetli darbe girişimi!

Yani? Yine, şu “Şahane tesadüfler!”

*

Yalçın Küçük mü, 10 Mart 2014’te beş yıllık tutukluluk süresinin dolmasıyla tahliye edilmişti. Yeni çıkan “Çıkış” adlı kitabında “Cumhuriyet, müttefik cumhuriyet düşmanlarının saldırısı karşısındadır. Diktatör, çöküşün mahsulüdür...” diyor!

11 Ekim 2011 tarihli Aydınlık’taki köşesinde, Yalçın Küçük ne yazmıştı; tam da burada hatırlayalım:

“Sabetaylarımız olmasaydı...

Biz bu cumhuriyeti kuramazdık!”
#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
#Batı
#NATO
9 yıl önce
Gladio’nun “sihirli” formülü!
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle