|
‘Kara Çalma’ Cephesi, kılıfını da hazırladı…
Sandıkta hile yapılacağına dair yalanları ısrarla pişirdiklerine göre, ateş bacayı sarmış olmalı: Kapıdaki seçim hezimetine şimdiden kılıf arıyorlar. 7 Haziran sandığı için “şaibe” algısı oluşturmak ve neticeleri tartışmalı hale getirmek istiyorlar!

Yıllardır askeri lise sınavlarından KPSS'ye kadar sayısız “hile, hurda, usulsüzlük” yapıp, “sınav sorularının çalınmasını” sistematik haline getirenlerin; şimdilerde iftira atarak seçime gölge düşürmek istemeleri “onların karakterine pek uygun” bir kirli saldırıdır. Psikolojik harekâttır.

AK Parti'nin kazandığı 2002, 2007 ve 2011 genel seçimleri ile 2004, 2009 ve 2013 yerel seçimlerinin sonuçları, üstüne bir de 10 Ağustos 2014'teki Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin neticesi; “7 Haziran'da hile yapacaklar!” yaygarası koparan Kara Çalma Cephesi'ni berhava eden çarpıcı hatırlatmalardır!

Milli iradenin tercihi sonucunda, bu kadar hezimeti “hile” ile değil hak ederek aldılar!

*

Son olarak, “Twitter Müfterisi” Paralel Fuat Avni, bir kısım sandık görevlisine dair liste yayınladı: Onlara “hırsızlar” iftirası atıp hedef göstermesi, tam da Paralel Suç Örgütü'ne göre bir kirli iştir, bir algı harekâtıdır.

“Fişledikleri” bazı sandık görevlilerini “tehdit” ediyorlar, baskı altına almış oluyorlar! (Terör siyaseti uygulayan ortakları HDP de “kan akan muslukları” göstererek tehdit çalıştı, ya!)

Siyasi partilere verilmeyen bu “gizli” listeler, Paralel Yapı mensuplarınca “sızdırılıp” twitter'da yayınlanıyor, listelerdeki isimler seçimden birkaç gün önce “hile” iftirasıyla “suçlu” ilan edilerek hedef tahtasına konuluyor!

(Listedeki isimlerden bir kısmının çakma olduğunun, yani aslında sandık görevlisi olmadıklarının anlaşılması mı, olayın “suyundan da koy” kısmıdır!)

Ezcümle, yapılmamış bir seçimin sonuçları üzerine “hile” etiketi yapıştırılmış oluyor!

Ve bütün bu 'Paralel Operasyon' asla suç teşkil etmiyor!

Varsayalım, “7 Haziran'da sandık görevlisi olarak görev yapacak Paralellerin Listesi” diye bir liste yayınlansaydı:

Ne denli bir gümbürtü koparırdı, Paralel Medya, Doğan Medyası ve de CHP ile HDP; hele bir hesap ediverin!

*

7 Haziran seçiminin güvenliği, hayati derecede önemlidir:

Bir yandan, Doğu ve Güneydoğu'da aylardır PKK'nın silah zoruyla oy avcılığı yapması ve HDP'nin bölge halkını terörle tehdit etmesi; seçim sandıklarının güvenliği konusunu da öne çıkarıyor!

Diğer yandan, günlerdir “Oy çalarak kazanma peşindeler” veya “Seçimde hile hazırlığı” yollu manşetlerle yapılan iftiraya dayalı algı harekâtı; Paralel Suç Örgütü'nün “Sandıklarda türlü hileler icra edip, suçu AK Parti'nin üzerine yıkabileceğini” ciddi biçimde düşündürtüyor! Olası bir kumpasa karşı uyanık olmak ve önlem almak gerekiyor.

*

ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey'in “Özgür ve adil seçim ABD'nin kırmızıçizgisidir. Seçime gölge düşerse Türkiye ile ilişkilerde değişikliğe gidilir” şeklindeki “küstahça” sözlerini, ABD yandaşı 2 Numaralı Paralel Gazete manşetine çekti!

7 Haziran Sandığı'na gölge düşürebilmek amacıyla yazılan kirli senaryonun ana merkezini işaretleyen işbu sözlere sarılan Paralel Gazete'nin Türkiye'yi eskiden olduğu gibi “Amerika'ya bağlı bir sömürge” olarak görmeyi ne çok arzuladığını da bu manşetle bir kere daha gördük.

Onca tertemiz genel-yerel seçimi, nihayetinde 10 Ağustos 2014'teki Cumhurbaşkanlığı Seçimi'ni yapan Türkiye'dir.

İkinci Dabılyu Bush'un seçildiği ve HİLE yapıldığı defalarca ispatlanan Kasım 2000'deki başkanlık seçiminin yapıldığı ülke ise ABD'dir!

Derin ABD ve onun Paralel Piyonları, hileyi-hurdayı, yalanı dolanı ve de Optik Çarpıtma'yı pek severler!

*

Final Notu: Geçenlerde, CHP'li Grup Başkan Vekili Levent, “Tarihimizin en hileli seçimine doğru gidiyoruz!” diye sahne aldı! Seçim yapılmadan kararını verdi! Partisinin muhtemel seçim yenilgisine kılıfı şimdiden hazırladı! Seçmenin iradesine şimdiden hakaret etti!

(Hile yapılacağından bu kadar “emin” konuştuğuna göre; adama “Sözünü ettiğin hileyi, partin CHP derin ortağı Paralel Yapı marifetiyle mi gerçekleştirecek, acaba?” diye sorarlar!)

Şayet, 1946 Seçim Faciası'nın belgelerine gözlerini fal taşı gibi kapatmamış olsaydı, Türkiye'nin siyasi tarihinde “seçim hilesi” denildiğinde akla bir tek parti (CHP) geldiğini görürdü!
#ak parti
#seçimler
#milli irade
#James Jeffrey
9 yıl önce
‘Kara Çalma’ Cephesi, kılıfını da hazırladı…
Korku zamanı
Boykotta kafalar neden karışık
Kimin enflasyonu
Terör örgütü elebaşı olarak İsrail portresi…
Hamas’ın ateşkesi kabulü ve İsrail’in Refah Operasyonu