|

Şehrazat önemli bir karar alıyor

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in rol aldığı Binbir Gece'de Şehrazat, iş ve özel hayatını değiştirecek önemli bir karar alıyor

00:00 - 3/04/2007 Salı
Güncelleme: 00:57 - 3/04/2007 Salı
Yeni Şafak
Şehrazat önemli bir karar alıyor
Şehrazat önemli bir karar alıyor

Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Ceyda Düvenci ve Tardu Flordun'un üstlendiği Binbir Gece bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Şehrazat'ın hayatına ilişkin önemli kararlar aldığı bu bölüm kısaca şöyle; Peride tarafından toplantıda küçük düşürülen Şehrazat şok içindedir. Annesine öfke duyan Onur, Şehrazat'a karşı çaresizlik hisseder.

FÜSUN YENİ PLANLAR PEŞİNDE

Şehrazat'ın aşkından ümidini kesen Kerem, Onur'un üzüntüsünü paylaşır. Kerem'in kendisini aldattığını düşünen Bennu, kardeşi Melek'ten şüphe etmeye başlar. Cansel'in dükkanına baskın yapan Füsun eşi Ali Kemal'e ulaşmanın başka yollarını bulur. Şehrazat'ın yazdığı mektup Onur'u yüreğinden yaralar. Aşk konusunda Onur annesi Peride'yle, Kerem de Seval'le çatışır. Şehrazat'ın şirkete gelmemesi çeşitli dedikodulara yol açar. Burhan, Şehrazat'tan Kaan'ı göstermesini sabırsızlıkla beklemektedir. Şehrazat iş ve özel hayatını değiştirecek önemli bir karar alır.


KANAL D / 21.45

17 yıl önce