|

Zico hedef gösterdi

Zorlu maçlarda alınan sonuçlar nedeniyle oyunculara teşekkür eden Zico, “Önümüzde iki 90 dakika kaldı. A.Gücü maçı derbi kadar önemli. Frankfurt karşılaşması da UEFA'da var olmamızı sağlayacak” açıklamasını yaptı.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 7/12/2006 Perşembe
Güncelleme: 02:16 - 7/12/2006 Perşembe
Yeni Şafak
Zico hedef gösterdi
Zico hedef gösterdi

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, futbolcularla yaptığı toplantıda, lig ve UEFA Kupası'ndaki beklentilerini anlattı. Oyunculara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Brezilyalı hoca, “Hakettiğiniz yerdesiniz. Hep birlikte savaştınız ve buralara geldiniz. Ama önemli olan burada kalmak. Bunun için çok çalışacağız. Birlik olup bu çok önemli yılda camianın arzuladığı hedeflere ulaşacağız” dediği belirtildi.


BEKLENTİLERİ ANLATTI

2006 yılında önlerinde çok önemli iki 90 dakika bulunduğunu anlatan Zico, “Ligde karşılaşacağımız Ankaragücü maçı derbi kadar önemli. Bir de camiamız için UEFA Kupası'nda yapacağımız Frankfurt maçı var. Bu karşılaşmada Avrupa'ya devam etme açısından var olma niteliği taşıyor. Bu iki maç için hepinizin iyi bir şekilde adapte olmasını istiyorum. Bu iki maç kulübümüz açısından da hayati önem taşıyor” ifadelerini kullandı.



17 yıl önce