T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i
Kampanya dediğin böyle olur
 


VARSA YOKSA KADIKÖY
Yine farklı bir kadro ile oyuna başlayan Fenerbahçe, Oktay ve Johnson'la 2-0 öne geçti. Mustafa'nın golü ilk yarının skoru idi: 2-1. Johnson ile üçleyen F.Bahçe, Nuri'nin golü ile 3-2'lik galibiyeti korumakta zorlandı. Ama her zamanki gibi imdada taraftar yetişti.

SPOR YAZARLARI

Cengiz Çandar :
Üç puan tamam, oyun değil...
Kamil Anahar:
Gökhan'ın ikramı
AB'den kötü haber
GELECEKTE TÜRKİYE YOK
Avrupa Birliği'nin devlet ve hükümet başkanlarını biraraya getiren gayrıresmi Ghent Zirvesi, Türkiye açısından olumsuz bir şekilde sona erdi. Belçika Başbakanı Guy Verhofstad, AB'nin geleceğine ilişkin çalışmalarına, Türkiye'nin diğer aday ülkelerle bir tutulmayarak katılmasının öngörülmediğini açıkladı. Türkiye'nin acil müdahale gücünü engellemesinin bu kararda etkili olduğu ileri sürüldü.

DIŞİŞLERİ BAKANI CEM
TATSIZ BİR DURUM
Dışişleri Bakanı İsmail Cem ise bu gelişme üzerine AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Günther Verheugen ile görüştü. Cem'in Verheugen'e, AB'nin aday ülkeler arasında ayrım yapmaması gerektiğini belirttiği ve Belçika Başbakanı'nın açıklamasını "tatsız" bulduklarını da bildirdiği öğrenildi.

Karada ilk fiyasko
ABD önceki gece ilk kez kara birlikleriyle Afganistan'a girerken, Taliban birlikleriyle ABD komandoları arasında ilk çatışma da yaşandı. Çatışma bölgesinden dönen helikopter düştü, 2 Amerikalı asker öldü.

Şimdi de talimat krizi
Cumhurbaşkanı ile hükümet arasındaki referandum krizi 'talimat krizi'ne dönüştü. Başbakanlık, yazılı bir talimat gelmediği için referandum kararının Resmi Gazete'de yayınlanamadığını açıkladı. Köşk ise yeni bir talimata gerek olmadığı görüşünde.

2002 bütçesi 3 ay zor dayanır
Maliye Bakanı Sümer Oral'ın da katıldığı TÜRMOB'un toplantısında konuşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Birliği Genel Başkanı Mustafa Özyürek, "3 ay sonra 2002 bütçe ödenekleri revize edilir" dedi.

Çiller: Türkiye adım adım seçime gidiyor
DYP Genel Başkanı Tansu Çiller, Türkiye'nin "adım adım seçime doğru gittiğini ve sandığı çeke çeke getireceklerini" belirterek, "Ya seçim olacak ya seçim olacak" diye konuştu.

 
Sezer'den anlamlı çağrı
17. İSEDAK toplantısında konuşan Sezer, "İSEDAK yapısındaki etkinliklerin bölgesel işbirliğinin alt yapısını kurarak gönenç ve barışın İslam ülkeleri arasında da yayılmasının sağlanması temel görevimizdir" dedi.
21 Filistinli'ye İsrail kurşunu
Filistin topraklarındaki işgalini sürdüren İsrail askerlerinin Batı Şeria'daki Tulkarm kentine girişinde çatışmalar çıktı. İsrail askerleriyle Filistinliler arasında çıkan olaylarda geçen Perşembe'den beri 21 Filistinli öldü. Bu arada Filistin yönetimi BM Güvenlik Konseyi'nden acil toplantı talebinde bulundu.
Gül: Bu hükümetin
ömrü uzamaz

AKParti Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Gül, bu hükümetin Türk halkına verecek bir şeyi bulunmadığını söyledi. Gül, "Hükümeti, vaktinde bir seçime kadar kimse götüremez. En kısa zamanda erken seçim diyoruz" dedi.
Rabbani-Hikmetyar tartışması
El-Cezire televizyonunda, Afganistan'ın İslam dünyasının yakından tanıdığı iki isim Gulbettin Hikmetyar ve Burhaneddin Rabbani tartıştı.
21 Ekim 2001
Pazar

PİYASALAR
Dolar 1.650.000
Mark 758.000
Altın (Cum.) 101.000
Borsa 8.823


Türkiye'de Hava
Adana 18 / 30
Ankara 8 / 20
Bursa 10 / 23
Diyarbakır 10 / 30
Erzurum -4 / 17
İstanbul 15 / 21
İzmir 17 / 26
Trabzon 14 / 20
 


Albayrak Şirketler Grubu

   
Y A Z A R L A R
Mehmet Barlas : Cengiz Çandar :
Tayyip Erdoğan'ı kutlamak gerekiyor!.. İçerden-dışardan 'psikanaliz masası'...
Mehmet Ocaktan : Hayrettin Karaman :
'Taliban demokratları'nın yeni tramvayı Müşerref ve Kerimov'dan.. Açlık ve adaletsizlik de kıyamet alametidir
Taha Kıvanç : Sami Şener :
Tramvaylı oyun Dayatma ve hukukilik
Mustafa Özel : Nazif Gürdoğan :
ABD, kapitalizme meydan okuyor! NATO'nun yeni güvenlik alanı
Rasim Özdenören : Resul Tosun :
Düğün Siyasal İslam'ın akrabalık meselesi
Kadir Demirel :  
Bir yıl önce basında bugün
 
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED