AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

Kartal kesenin ağzını açtı

Beşiktaş, Nanni'nin bonservisinin bulunduğu Velez Kulübü'ne de 4 milyon dolar ödemeyi planlıyor.

Beşiktaş, Arjantinli 22 yaşındaki golcü futbolcu Roberto Nanni'nin transferini bitirme aşamasına geldi. Siyah-Beyazlı yönetimin kesenin ağzını açarak, Velez Sarsfield kulübüyle anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, daha önce yaptığı 3.1 milyon dolarlık tekliften 3.5 milyon dolara çıktı. Sarsfield Kulübüyle büyük oranda anlaşıldığı arada ufak tefek pürüzlerin kaldığı belirtildi. Velez Kulübü ayrıca daha önce istediği 6 milyon dolar olarak belirlediği bonservis ücretini 4.4 milyon dolara kadar indirdiği ifade edildi.

ROBERTO'DA PÜRÜZ YOK

Siyah-Beyazlı yöneticiler, Roberto Nanni'yle her konuda anlaşma sağladığı ve futbolcunun Beşiktaş'ta oynamayı çok istediğini ifade ettiler. Arjantinli golcü futbolcunun Beşiktaş yöneticileriyle yıllık 1 milyon 100 bin dolara anlaşma sağladığı belirtildi. Nanni'de yaptığı açıklamada Yunanistan'ın Olimpiakos Kulübü'nün teklif yaptığını ancak Yunan Kulübü'nün yıllık 900 bin dolara karşılık Beşiktaş'ın kendisine 1 milyon 100 bin dolar önerdiği ve bu teklifin daha cazip olduğu için kabul ettiğini açıkladı. Nanni ayrıca, Beşiktaş'ın iyi bir takım olmasının karar aşamasında çok etkili olduğunu sözlerine ekledi.

Lucescu turp gibi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu, yeni sezon öncesi dün sabah rutin sağlık kontrolünden geçti ve herhangi bir sağlık propleminin olmadığı belirtildi. Rumen teknik adama, İstanbul Memorial Hastanesi'nde çeşitli sağlık testleri yapıldı. Lucescu'nun yanısıra, kaleci antrenörü Ilie Datcu ya da sağlık testleri uygulandı. Bu arada Lucescu, sağlık kontrolleri sırasında basın mensuplarının görüntü almalarına izin vermedi.

Yönetimden jest

Beşiktaşlı futbolculara, Siyah-Beyazlı yönetim sezon öncesi büyük fedakarlıklar yapıyor. Geçen yıldan kalan 100 bin dolarlık şampiyonluk priminin yarısını İsviçre kampı öncesinde alan Beşiktaşlı futbolcular, kalan 50 bin doları da dört gözle bekliyor. Yönetimin de Samsunspor maçı öncesinde bir jest yaparak kalan parayı futbolcuların hesaplarına yatıracağı öğrenildi. Bu arada Beşiktaş, yarın deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı için bugün Samsun'a gidecek.

 
Şampiyonluk için geldim
Sarı-Lacivertliler, prensipte anlaşmaya vardığı Vahadi ile bugün sözleşme imzalayacak.
G.Saray'da 10 numara Hakan Şükür'ün
Yönetim yeni oyuncu transfer edemeyince 10 numarayı yıldız oyuncuya verdi.
Ligde Trabzon zamanı
Yönetici Yavuz ,yeni transferlerle oluşturdukları kadroya güvendiklerini söyledi.
12 Dev Adam İsveç'i devirdi :79-75
TERİM SIRAT KÖPRÜSÜNDE
6-0'lık yenilgide Galatasaray taraftarı yutkunmuştu. Ama Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray, Fenerbahçe'ye bir daha yenilirse ne Terim kalır ne Canaydın.
ALSANCAK MEYDAN SAVASI
Hagi takımına güveniyor
Minderde şampiyonuz
Kısa kısa...
7 Ağustos 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED