AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

S P O R
G.SARAY KANU'YU GETİRİYOR

Santrafor arayışlarını sürdüren Galatasaray, Arsenal'in Nijeryalı yıldızı Kanu ile prensipte anlaştı. Arsenal'da forma şansı bulamayan Kanu'yu gündemine alan Sarı-kırmızılılar, futbolcu ve kulübüyle yaptığı ilk görüşmeden olumlu sonuç aldılar. Arsenal ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın mutsuz günler geçirdiğini belirterek, kendine yeni bir takım arayan Kanu'nun Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Arsenal kulübünün de yılda 3 milyon İngiliz sterlini ödediği golcü futbolcunun transferine onay verirken, görüşmeler sürdürülüyor.

KULÜBÜ DE SEVİNDİ

Önümüzdeki yıl forma giyme şansı kalmayan ve yedek kulübesine mahkum olan Kanu'ya boş yere para vermek istemeyen İngiliz kulübü 1 milyon sterlin vermeyi palanlarken, Galatasaray'ın bu futbolcuya resmen talip olmasına sevindi. İki taraf arasında görüşmeler sürdürülürken, Nijeryalı oyuncunun Sarı-kırmızılıların teklifini değerlendirerek prensipte anlaştığı bildirildi.

GURUR DUYARIM

Fransız çalıştırıcı Arsen Wenger'in Arsenal'da vatandaşları Henry, Wiltford ve Pires'i ilk 11'de oynattığını belirterek, başka takımda futbol oynamak istediğini açıklayan Kanu, "Yedek kulübesinden oturmaktan sıkıldım. Galatasaray'ın cazip teklifini değerlendireceğim. Türk ekibi Avrupa'da kendini kanıtlamış tecrübeli bir takım. Kadrosuna Frank De Boer gibi futbolcuyu da katan ve Şampiyon Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da oynamaktan gurur duyarım" dediği bildirildi.

CİMBOM'un yıldızı ARİF

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Seefeld kasabasında sürdüren Galatasaray'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yaklaşık 2 saat süren çalışmalarda Arif antrenmanın yıldızı oldu. Çift kale maçta mükemmel bir oyun ortaya koyan Milli futbolcu, attığı goller ve yaptığı asistlerle Fatih Terim'in takdirini kazandı. Futbolculara uyarmak için sık sık maçı durduran Terim, hata yapan oyunculara tatbiki olarak hatalarını göstererek uyardı. Futbolcuların gösterdiği üstün performansıyla keyiflenen Terim'in birbaşka sevindiren konu kamptaki genç oyuncuların takıma girmek için gösterdikleri hırslı çalışmalar.

DE BOER KAMPTA

Galatasaray'ın yeni transferi Hollandalı yıldız futbolcu Frank De Boer, başkan Özhan Canaydın ile birlikte Sarı-Kırmızılıların Avusturya'daki kampına katıldı. Takım arkadaşlarıyla tanışan Hollandalı yıldız, teknik direktör Fatih Terim ile de kısa bir görüşme yaptıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başladı.

CANAYDIN
'Gücümüze güç kattık'

Galatasaraya Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, camiaya verdikleri sözü tutarak güçlü bir takım kurma cabalarının sürdüğünü söyledi. Barcelona'nın kaptanı Frank De Boer'in transferiyle takıma dünya çabında bir yıldız kattıklarını belirten Canaydın, bir süper transfer çabalarının da sürdüğünü belirtti. Canaydın, "Biz sözümüzü tuttuk. Takıma 'yıldız alacağız' dedik. De Boer'in transferiyle bunu yerine getirdik" dedi.

DEFANSIN SİGORTASI

De Boer, Hakan Şükür ve Abdullah'ın transferleriyle daha da güçlendiklerini belirten Canaydın, "De Boer ile gücümüze güç kattık. O bizim defans güvencemiz. Diğer oyuncularımız için büyük bir itici güç teşkil edecek. Yıldız oyuncular sadece kendileri için değil, aynı zamanda diğer oyuncuları da oynatırlar. Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.



13 Temmuz 2003
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED