AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

S P O R
HOOİJDONK
HASRETİ BİTTİ

Kulüpte bugün yapılacak törende yıldız futbolcu 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Pierre van Hooijdonk, özel bir uçakla İstanbul'a geldi. Menajeri ve eşiyle birlikte Sabiha Gökçen Havaalanı'na inen Hollandalı futbolcu, büyük Fenerbahçe'de oynayacak olması nedeniyle mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Hollandalı yıldız, "Fenerbahçe'nin beni istemesi bana gurur verdi. Geçen sezon Fenerbahçe ile yaptığımız maçta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarların bana gösterdiği ilgi hoşuma gittiği için Fenerbahçe'yi seçtim. Onlar benim buraya gelişimin sebebidir'' dedi.

ORTEGA İLE OYNAMAK İSTERİM

Fenerbahçe'nin kendisini ilk kez 1998 yılında transfer etmek istediğini ifade eden Hollandalı futbolcu, o zaman transferinin gerçekleşmediğini, bazı şeyleri düşündükten sonra şimdi Fenerbahçe'ye gelmeye karar verdiğini söyledi. Hooijdonk, "Ortega ile oynamak ister miydin?'' şeklindeki soruya ise, "Ortega'yı çok iyi tanıyorum. Tabii ki Onunla oynamak isterim'' dedi. Basın toplantısının sonunda bir gazetecinin Türkçe "Şampiyon Fenerbahçe'' demesini istemesi üzerine Hollandalı futbolcu, "Bunu söylemekten çok gerçekleştirmeyi isterim. Şampiyon olduktan sonra bunu çok kez söyleyeceğim'' dedi.

İMZA TÖRENİ BUGÜN

Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Daum'un 2 yıllık sözleşme imzalattığı Hooijdonk, bugün basın önünde de imza atacak. Sağlık kontrolünden geçecek olan Hollandalı futbolcu, saat 12.00'de kulüp binasında 2 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi. Hooijdonk, imza töreni sonrasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerium Mağazası'nda ve kombine kartların satıldığı bölümde, Sarı-Lacivertli taraftarlarla buluşacak. Saat 18.00'de Rotterdam'a gidecek olan Hooijdonk, kamp için yarın Almanya'ya geçecek.

Hava alanında köşe kapmaca

Havalanına Hooijdonk'u karşılamaya gelen Sarı-Lacivertli taraftarlar, yeni transferlerine tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle izdiham olabileceği düşüncesiyle Hooijdonk farklı bir yerden çıkarılmak istenirken, taraftarlarla yeni transfer arasında adeta köşe kapmaca oynandı. Önce VIP'e giden Hooijdonk, araftarların burada birikmesi üzerine dış hatlar çıkışına yönlendirildi. Ancak taraftarlar koşup oraya da gelince bu kez kargo çıkışı denendi. Uzun süren kovalamacanın ardından Hooijdonk ve beraberindekiler taraftarları atlatıp, havalanından çıkmayı başardı.

  • AHMET BIYIKLI

    LUCiANO F.Bahce'de

    Fenerbahçe Brezilya'nın Corinthias takımının kaptanı Fabio Luciano ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Luciano, Fenerbahçe Burnu'ndaki kulüp binasında, yöneticiler Hakan Bilal Kutlualp, Mahmut Uslu ve Vedat Olcay'ın da hazır bulunduğu törenle kendisini 3 yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Luciano, Fenerbahçe için çok iyi referanslar aldığını ve Türkiye'ye gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

  • BARIŞ SUSAR

    Uslu'dan Cimbom'a tepki

    FENERBAHÇE Asbaşkanı Mahmut Uslu, çok ciddi emek verilerek Luciano'yu kadrolarına dahil ettiklerini vurguladı. Hooijdonk'un transferinde Galatasaray'ın devreye girmesini ima eden Uslu, "Centilmenlik sadece mağlup olduğunda alkışlamak değildir. Biz şimdiye dek herhangi bir kulübün talip olduğu futbolcuya gitmedik'' diye konuştu.

  •  
    G.SARAY KANU'YU GETİRİYOR
    Santrafor arayışlarını sürdüren Galatasaray, Arsenal'in Nijeryalı yıldızı Kanu ile prensipte anlaştı.
    Kartal Kore yolcusu
    Beşiktaş, 10 gün sürecek olan Güney Kore kampı için bugün Seul'a gidiyor. Cordoba kampa katılacak.
    Gençler geliyor
    Ersun Yanal, bu yılki hedeflerinin daha da büyüdüğünü söyledi.
    İLLE DE İLHAN
    Sakatlığı nedeniyle Güney Kore'deki turnuvaya katılamayacak olan İlhan'ın Seul'a gelmesi için büyük baskı var.
    Trabzon'da moraller düzeldi
    RİZE'de futbolcular 3 gün izinli
    Teknik direktör Hikmet Karaman, Erzurum kampının kendileri için başarılı geçtiğini dile getirdi.
    Ankaragücü gurbete gitti
    Başkent ekibi, 15 gün sürecek yurt dışı kampında 6 özel maç yapacak.
    Sebat ilklerin takımı olacak
    Süper Lig'in yeni takımlarından Akçaabat Sebatspor, birçok konuda ilklerin takımı özelliğini taşıyor. Karadeniz ekibi, bin 200 ilçe takımı arasında Süper Lig'de mücadele edecek olan tek ilçe kulübü. Kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktör Ekrem Al ve birçok futbolcusu Süper Lig heyacanını ilk kez yaşayacak. Yeni sezon öncesi bir yabancı futbolcuyla 18 takım arasında kadrosunda en az yabancı oyuncuyu barındıran Akçaabat Sebatspor'un tek yabancısı Polonyalı Zajac Marek oldu. A.Sebatspor Kulübü Başkanı Mevlüt Selami Yardım da yeni sezon öncesi oldukça heyacanlı olduklarını söyledi. Yardım, "Akçaabat Sebatspor kulübü birçok konuda Süper Lig'de ilklere imza attı. Böyle bir takımın başkanlığını yapmak hem zor hem de müthiş gurur verici" dedi.
    13 Temmuz 2003
    Pazar
     
    Künye
    Temsilcilikler
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Karikatür | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED