AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
İşte Fener'in sırrı

Lig ve Avrupa'da herşeyi yolunda giden F.Bahçe, bunu, herkesin dilinde olan ama pek az görülebilen "takımdaşlık"la gerçekleştiriyor. Daum ile Kemal'in doğum gününde yaşananlar, başarının nasıl geldiğinin en güzel açıklamasıydı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma iddiasını sürdüren, ligde de uzun süredir takip ettiği ezeli rakibini yakalayıp zirveye ortak olan F.Bahçe, sonbaharda yazı yaşıyor. Dünkü idmanda Daum ve Kemal için yapılan doğum günü kutlamaları, sarı-lacivertli ekibin, taraftarı umutlandıran yüzünü çok iyi gösterdi.

Takımda Brezilyalı futbolcuların ağırlık kazanmasıyla başlayan yumurtalı, unlu, Brezilya usulü doğum günü kutlamaları Alman teknik adam için de tekrarlanırken, sürekli sözü edilen "takımdaşlık"ın ne olduğu Samandıra'da ortaya kondu. F.Bahçeli futbolcular, yaşadıkları huzurlu atmosferin kendilerini başarıya ittiğini belirttiler.

Daum'dan düşüşteki Aurelio'ya uyarı

Son maçlarda performansında ciddi düşüş görülen Marco Aurelio, teknik direktör Daum'un yakın takibi altında. Alman hoca, bir süre baş başa görüştüğü Brezilyalı oyuncuya sorunu olup olmadığını sordu ve beklentilerini anlattı.

Daum, Daum olalı böyle zulüm görmedi

Muzip futbolcular, Daum'u kutlamak için yumurtaları alıp beklemeye başladılar. Az sonra istasyon çalışmasını tamamlayan Alman hoca yanlarına gelince olanlar oldu. Yumurta ve una bulanan Daum, tebrikleri kabul edip doğru duşa gitti.

Yedeklerden yıldızlara: Yalnız değilsiniz!

F.Bahçe'de katı bir kadro istikrarından yana olan teknik direktör Daum'dan formayı alıp takıma girmek hep zor bir iş olarak görülüyor. Bu nedenle "yedeklik" yaftası yapıştırılmış futbolcuların çoğu, umutsuzluğa kapılırken, takım içindeki rekabet de üs düzeylere çıkamıyordu.

Malatya'da Mehmet Yozgatlı'nın 2 golle zinciri kırması, diğer golün de birkaç maçtır ilk 11'de olmayan Tuncay'dan gelmesi, yedeklerin kötü talihinin değişmesi için kapı açtı. Mehmet'in , "Hep çalıştım. Şans geldiğinde hazır olmalıydım" sözleri arkadaşlarına rehber olacak nitelikte.

Zafer Biryol'a 'hoşgeldin'

Transfer edildiğinden bu yana sakatlığı nedeniyle arkadaşlarından ayrı çalışan Zafer Biryol, dün ilk kez takımla birlikte idman yaptı. Antrenmanda Malatya maçında oynayan futbolcular yarım saat koşu yaparken, diğerleri yoğun program uyguladı. İdmana çıkmayan Alex, tesislerde masaj yaptırdı. Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak F.Bahçe, Başkent'e kulübe sponsor olan Gürsel firmasının özel olarak hazırladığı otobüsle gidecek.

Uefa'dan ceza geldi

F.Bahçe'ye, Şampiyonlar Ligi'nde Milan ile yaptığı maçta taraftarının sahaya attığı maddeler nedeniyle Uefa'dan 15 bin İsviçre Frangı ceza geldi. Karşılaşmanın gözlemcilerinin verdiği raporda, sahaya şişe atıldığı, maç bittikten sonra da tribünde meşale yakıldığı yer aldı.

Daum 52, Kemal 24 yaşında

Brezilya usulü kutlanan Daum, 52 yaşına girerken, Kemal de 24. yaşına adım attı. Futbolcular, hocaları ve arkadaşlarını öperek tebrik etti.



25 Ekim 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED