AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Göz yaşlarıyla uğurladı
Necmettin Erbakan, 38 yıllık can yoldaşı ve dava dostu Nermin Erbakan'ı gözyaşlarıyla uğurladı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni sırasında korumalarının yardımıyla eşinin tabutunu taşıyan Erbakan'ın ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

YÖK mektupları umursamadı
YÖK'ün, Prof. Dr. Yücel Aşkın'la ilgili ihbar mektuplarına aldırış etmediği, soruşturma açmak yerine bu mektupları rektöre göndererek "tedbirini al" dediği öğrenildi.

Teziç, nihayet iddiaları soruşturma kararı aldı

Kardeşlik sofrası
Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nu oluşturan 81 ilin dernek ve vakıf başkanları Güneydoğu gezisinin ardından iftar yemeğinde biraraya gelerek bağlarını güçlendirdiler

'Taşımalı öğretmen' görevde
Birbirine yakın köylerdeki branş öğretmenlerinin köy okulları arasında taşınmasını kapsayan 'Taşımalı öğretmen' projesi, pilot il Sivas'ta uygulanmaya başladı.

Erdoğan modüler okulu inceledi

Pakistan Ataşesi Niyazi: 'Başbakan Erdoğan acılarımızı paylaştı'

Töre cinayetlerini Diyanet önleyecek
TBMM Töre ve Namus Cinayetlerini Araştırma Komisyonu, sahte fetvalarla din kisvesi altında cinayet işlenmesini önlemek amacıyla Diyanet İşleri'nden yardım isteyecek

Savunma yarıda kaldı
Eskişehir'e taşınan Kızıltepe davasının ikinci duruşmasında yine olaylar çıktı. 30 kadar avukat şehir dışında bekletilirken, 'Psikolojik baskı altında olduklarını' ileri süren müdahil avukatları duruşmayı terketti.

Başörtüsü BM raporunda
Birleşmiş Milletler'in hazırladığı Türkiye raporunda, başörtüsü sorununa dikkat çekildi. Raporda 'Türban yasağının kadınlar üzerindeki etkisinden endişe duyulmaktadır' denildi

ABD'nin en iyisi Yusuf İslam
Yılın en iyi şarkı sözü yazarı ödülüne layık görülün Yusuf İslam'ın 'First Cut Is The Deepest' adlı eseri de yılın en iyi şarkısı seçildi.

Döner kokulu teravihler
Belediyelerin Ramazan etkinlikleri özensizlikleri nedeniyle tepki çekiyor. Cami bahçelerinden yükselen döner kokuları, müziğin ve kalabalığın uğultusuna karışırken, manevi ve tarihi atmosfere zarar veriyor.

Pazar günü saatler geriye alınacak

Başkana kanlı pusu

Hızlı feribatto bedava internet
Dünyada hızla yayılan, kablosuz internet erişimi olarak tanımlanan 'Wireless' sistemi deniz ulaşımında dünyada ilk kez İDO'da uygulanıyor.

154 'Alo Trafik' AB'ye uydu 155 oldu

Kısa kısa..



25 Ekim 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED