AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
T E L E V İ Z Y O N
Öldüren gelin

Quentin Tarantino'nun son filmi olan ve kesmeye kıyamadığı için yapımcılar tarafından Volume 1 ve 2 olarak bölünerek gösterime sokulan Kill Bill'in ilk bölümü Show TV ekranlarına getiriliyor. Yönetmenin takıntılı olduğu oyunculardan biri olan Uma Thurman'ın başrolde oynadığı film, bütün Tarantino filmleri gibi etrafa kan sıçratıyor. The Bride takma adlı suiksatçı (Uma Thurman), zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Patronu Bill (David Carradine) ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince görevi bırakmıştır. Düğün günü patronu Bill ve ekibi tarafından kendisine kurulan bir tuzak nedeniyle girdiği komadan beş yıl sonra uyanınca intikam almaya yemin eder. Estetik dövüş sahneleriyle dolu olan film, Tarantino hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıyor.

KILL BILL

Orijinal Adı: Kill Bill: Volume 1 Yön ve Senaryo: Quentin Tarantino Oyn: Uma Thurman, Lucy Liu, Vivica A. Fox, David Carradine, Michael Madsen, Julie Dreyfus, Chiaki Kuriyama Yapım Yılı: 2003 Türü: Aksiyon / Suç Süre: 111 Dk.
SHOW / 22.00


Çalıkuşu'na yeni bir yüz, yeni bir yorum

Tuba Ünsal, Burak Hakkı, Perihan Savaş, Ahmet Uz, Zerrin Arbaş, Emel Elevli ve Itır Esen'in başrollerinde oynadığı, izleyicinin büyük beğenisini kazanan Yeniden Çalıkuşu dizisi, sürpriz dolu yeni bölümüyle ekranda. Dizide Saime, ailesinden kalan köşkünü ve bütün mülklerini Handan'a vermek ister. Handan kabul etmez bunu. Nur'la Salih bunu öğrenince öfkelenir. Kenan, Salih Bey'le anlaşarak Bekir'i izletir. Bekir ele geçirdiği antrepoda uyuşturucu kaçırmaya hazırlanmaktadır. Handan ise yoksul semtteki bir liseye öğretmen olarak atanır. Bu arada tekrar kanama geçirir. Handan'da tümör tehlikesi vardır. Bekir'in metresi Meral de aylardır ortadan kaybolan Bekir'i bulur. Bekir onun bütün servetini alarak, yeni yaşamını kurmuştur. Şimdi yeniden kapışacaklardır. Nur, Saime'ye gider ve iki kadın yirmi yıl aradan sonra eniden karşılaşır. Dizinin müziklerinde Cahit Berkay imzası var.
[20.00/STAR]


Şoray'la hoş bir Ramazan sohbeti, musiki ve ilahiler

Eyüp Sultan'da İftar'a bugün, Mehmet Sevinç ve sanatçılar konuk oluyor. Şoray Uzun'un sunduğu, Eyüp Belediyesi'nin kurduğu Ramazan çadırından gerçekleşen iftar programına Süleymaniye Cami İmamı Mehmet Sevinç konuk oluyor. Programda Sevinç'in hoş sohbetine sanatçılar da eşlik ediyor.
[17.00/KANAL 7]


FİLMLERDEN SEÇMELER

Müfettişler 2
Ed, postadan çıkan bir kredi kartı başvuru formunu atar. Bir kaç ay sonra, ölümlü bir kaza mahalline giden polisler, kurbanı kredi kartlarından ve ehliyetinden teşhis ederler. Kurbanın adı Ed Furston'dır. Müfettişler Frank ve Alex, gerçek Ed'in hayatta olduğunu öğrenirler. Kazada ölen kişi, çöpe atılan belgeler sayesinde kredisini kullanarak binlerce dolar çekmiştir.
(Inspectors 2) Yön: Brad Turner Oyn: Louis Gossett Jr., Michael Madsen, Jonathan Silverman Yapım: 2000/Macera
TV8 / 21.05

Romeo Ölmeli
Acımasız geleneklere sıkı sıkıya bağlı iki büyük aile, amansız bir savaştadır. Zencilerden ve Asyalılardan oluşan çeteler Oakland'ın karanlık dünyasının kontrolünü ele geçirmek için müthiş bir mücadele vermektedir. Asyalı çetenin lideri Po öldürülür. Haberi büyük kardeş Han'a ulaşır. Han, Amerika'ya gelir ve bunun peşine düşer.
Orijinal Adı: Romeo Must Die Yönetmen: Andrzej Bartkowiak Oyn: Jet Li, Isaiah Washington, Russell Wong, DMX, Aaliyah, Delroy Lindo Yapım Yılı: 2000 Türü: Aksiyon
TGRT / 21.30

Saat 3'te
Yönetmen Joanou'nun ilk sinema deneyimi olan film, okulun inek öğrencilerinden Jerry ile okula trasfer olan kabadayı Buddy arasındaki kavgayı konu alıyor. Kendisine dokunduğu için Jerry'yi saat üçte okulun dışında kavgaya çağıran Buddy tehlikeli bir tiptir. Daveti alan Jerry ise arttık ne matematiğe ne de coğrafyaya konstantre olabilmektedir, zira saat üçte tarih olacaktır.
(Three O'Clock High) Yön: Phil Joanou Oyn: Casey Siemaszko, Anne Ryan, Richard Tyson, Stacey Glick (1987)
Cnbc-e / 22.00

K-9
Polis müfettişi Dooley'in uyuşturucu ile mücadelede yardıma ihtiyacı vardır ve Dooley'in yakın arkadaşlarından biri ona becerikli bir köpek hediye eder. Jerry Lee adlı bu köpek özel olarak eğitilmiştir. Başta köpeği istemeyen ve başına bela olacağını düşünen Dooley ile Jerry Lee, zaman ilerledikçe birbirine alışacak ve bundan sonraki mücadelelerinde başarılı, hatta yenilmez bir ikili olacaklardır.
Orijinal Adı: K-9 Yön: Rod Daniel Oyn: James Belushi, Mel Haris Yapım Yılı: 1989 Türü: Aksiyon / Komedi
STAR / 21.50

Sezercik Yavrum Benim
Zengin ve soylu bir ailenin oğlu olan Tarık yoksul, kimsesiz bir kız olan Aynur'a aşıktır. Aynur kendisinden bir bebek beklediği genç adamın evlilik teklifini mutlulukla karşılar. Ancak Tarık'ın ailesi genç kızı kabullenmez. Tarık çıktığı Avrupa seyahatinden uçağı düştüğü için dönemez. Onun evinde kalan Aynur ise ailenin kurduğu tuzağa düşerek hırsızlıktan hapse girer.
Yön: Safa Önal Oyn: Sezer İnanoğlu, Hülya Koçyiğit, Ayhan Işık, Erol Taş, Oya Peri, Lale Belkıs (1971)
KANAL 7 / 00.00

TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 639 08 85 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 413 56 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 413 51 11 atv: (212) 354 39 36 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178

 
Yaşanmış iki sır öyküsü daha: Kuma Acısı, Zekat
Reha Yeprem'in sunduğu Sırlar Dünyası'nda, hastalandıktan sonra üzerine kuma gelen bir kadının yaşadığı dramın anlatıldığı "Kuma Acısı" adlı filmle, evlerine hırsız girince biriktirdikleri altınların zekâtını vermeyi düşünen bir çiftin hikayesini anlatan "Zekat" adlı öyküler ekrana getiriliyor.
[20.00/SAMANYOLU]

Pakistan'da deprem var, Türkiye'de ise yoksulluk
Deniz Feneri Zeytinburnu'ndan canlı yayınla ekranda. Behçet hastalığı yüzünden tek gözü kör olan 5 çocuklu Züleyha Kaya, soğukta 5 çocuğuyla yaşayan Yıldız Kaya ve bir hurda dükkanında çocuklarıyla kalan Nurten Doygun'un yaşam öykülerinin ekrana getirileceği programda, Pakistan için yapılan çalışmalar ve Pakistan'daki son durum da aktarılıyor.
[22.15/KANAL 7]

Murat, aşkı için Hristos'u yaralayınca hapse düşüyor
Ece Uslu, Emre Kınay, Cüneyt Arkın ve Savaş Dinçel'in rol aldığı Ölümüne Sevdalar'da, Doğan ve Kerim açık denizde pusuya düşerler. Yatları taranır ve ağır yaralanırlar. Murat Nina'yı babasından isterken Nina'ya aşık olan Hristos arkadaşları ile meyhaneyi basar. Murat'la aralarındaki çatışma sonucu Murat Hristos'u bacağından vurur. Murat'ın 5 yıl 8 ay hapsine karar verilir. Artık Kos cezaevinde mahkumdur.
[ 20.00 / SHOW ]

Şişman aktris, 'Charlie'nin Meleği' olmaya kalkışınca
Ekranın eğlenceli dizisi Fat Actress'te Kirstie Alley'ye, John Travolta'nın da aralarında olduğu ünlü dostları eşlik ediyor. Doğaçlama oyunlarla şekillenen dizide, seyircilere, dış görünüşleriyle yargılanan kadınların sesini duyuran Alley'nin, Hollywood'daki iş ve aşk arayışı ekrana geliyor. Bu bölümde, Kirstie'nin kiloları hakkında çıkan söylentilerden biri de Kid Rock'tan bir çocuk yapmayı düşündüğüdür. Bu arada Kirstie, Charlie'nin Melekleri 111'de rol kapabilmek için her yolu denemeye başlar.
[ 21.00 / CNBC-e ]

Hollywood'dan bir çeviri öyküsü: Masum Değiliz
Başrollerinde Aydan Şener ve Mustafa Uğurlu'nun oynadığı Masum Değiliz adlı bir dizi başlıyor. Dizide mimar Haldun, doktor eşi Ceyda'yı çok kıskanmaktadır. Aralarındaki bağ giderek zayıflar. Haldun Ceyda'ya seyahat teklifi eder. Tekneleri ile denize açılırlar, ancak adam teknede kaybolur. Dizinin hikayesi, benzer senaryosu olan Hollywood filmini akla getiriyor.
[ 20.00 / KANAL D ]
25 Ekim 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED