AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Fener bizi gerdi

Selçuk Dereli'ye küfür ettiği iddiasını yalanlayan G.Saraylı futbolcu "Maç sonrası kendisini hiç görmedim bile" dedi. Hasan, Fenerbahçe lehine yapılan hakem hatalarının kendilerini sinirli yaptığın söyledi

Liderlik koltuğunu Fenerbahçe ile paylaşmak zorunda kalan G.Saray son haftalarda form grafiği gittikçe yükselen Hasan Şaş'ı da ceza yüzünden kaybetme riskiyle karşı karşıya. Denizlispor maçı sonrası orta hakem Selçuk Dereli'ye uzun süre itirazda bulunan Hasan Şaş'ın tepkisini hakemlerin soyunma odasına kadar taşıdığı ortaya çıktı.

Maçın hakemi Selçuk Dereli raporunda ""Maçtan sonra Hasan Şaş, bizlerin soyunma odasına gelerek, ağır küfürler etmiştir" ifadelerine yer verdi. O sırada körükte bulunan temsilci Hamza Işın'ın da olaya şahid olduğu ve söylenen ve yapılan hareketlerin tamamını raporuna yazdığı bildirildi. Son gelişmelerden sonra Hasan'ın bugün tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmesi bekleniyor. Sarı Kırmızıl futbolcunun savunması gelse de gelmese de PFDK tarafından iki maç ceza alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

"ART NİYETLİ DEĞİLDİ"

"Maç sonrası Selçuk Dereli'yi hiç görmedim" diyerek kendini savunan Hasan Şaş gerekirse Ankara'ya kadar gideceğini söyledi. Şaş "Selçuk Dereli'nin art niyetli bir maç yönetmediğini belirterek "Hiç bir hakem maça art niyetli çıkmaz" şeklinde konuştu.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Küfür etmiştir

    Ufuk Özerten, Denizlispor maçı sonrası Hasan Şaş'ın hakemlere yönelik küfür ettiğini ve bunun raporlara da girdiğini söyledi. MHK Başkanı Ufuk Özerten, Galatasaray-Denizlispor maçındaki yönetimiyle eleştirilerin hedefi olan hakem Selçuk Dereli'ye sahip çıktı. Özerten, Selçuk Dereli'nin aldığı 7.8 puan "Fena bir puan değil" diye yorumladı. Hasan Şaş'ın hakemlere yönelik küfür ettiğini ve bunun raporlara da girdiğini açıklayan MHK Başkanı Özerten, "Selçuk Dereli ile hakem arkadaşları ve maçın temsilcisi tarafından duyulmuştur. Yaşanan küfür olayı yadsınamaz bir gerçektir ve hiç kimse de inkar yoluna gitmesin. Çünkü hiçbir hakemimiz olmayan bir şeyi, yalan bir şeyi yazmaz. Olay koridorda hakem soyunma odasının orada olmuştur" dedi.

    Yönetimi tatmin edici

    MHK'den yapılan açıklamaya göre, Galatasaray-Denizlispor karşılaşmasındaki yönetimiyle özellikle sarı-kırmızılı takımın büyük tepkisini çeken Selçuk Dereli'ye maçın gözlemcisi Sefer Altuntaş tarafından 7.8 puan ( Tatmin edici. Geliştirilmesi gereken noktalar var) verildiği bildirildi.

    Galatasaray'da Ricardinho sesleri

    Sarı-kırmızılılar, Gerets'in isteğiyle devre arasında Santos'ta forma giyen Ricardinho'yu transfer çalışmalarına girişecek. Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyen orta saha oyuncusu 29 yaşında, 1.79 boyunda.



  • 25 Ekim 2005
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Ramazan
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED