T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 13 HAZİRAN 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Sırların hükmü sürüyor

Başarısı üzerine pek çok kanalda benzerleri yapılan Sırlar Dünyası raiting iddiasını sürdürüyor. Diğer yayınlar kaldırılırken Sırlar Dünyası, raitinglerde ilk 10'lardan geri düşmüyor.

Samanyolu TV'de bundan 9 yıl önce Sır Kapısı olarak başlayan ve 3 yıldır Sırlar Dünyası olarak devam eden, yaşanmış ibretlik hikayelerin anlatıldığı program raiting yarışındaki iddiasının sürdürüyor. Bu yıl da raiting sıralamasında ilk 10'lardan düşmeyen

Sırlar Dünyası, yeni yayın döneminde izlenilirliğini daha da artırmayı planlıyor.

SAKAT ANNENİN DRAMI

Başarısı üzerine diğer kanallarda benzer programlar yapılsa da Sırlar Dünyası rakipleri arasından ayrılıyor. Diğer programlar yayından kaldırılırken sırların hükmü sürmeye devam ediyor. Programın bu haftaki bölümünde Göldeki Sesler ve Sakat Anne adlı iki hikayeye yer veriliyor. Göldeki Sesler'de çocukları çok sevmesine rağmen kendisi hayvanlara eziyet eden bir babanın öyküsüne yer veriliyor. Sakat Anne'de ise anne babasının el üstünde tuttuğu oğullarının evlendikten sonra ailesine yüz çevirmesi anlatılıyor. Çocuğu sakat annesiyle ilgilenmezken, anne hastalık ve türlü zorluklar içinde hayata gözerini yumuyor.
SAMANYOLU/19.55


Japon iç savaşında iki samurayın öyküsü

TRT 2'de Unutulmaz Filmler Kuşağında Kenji Mizoguchi nin yönetmenliğini üstlendiği Yağmurdan Sonraki Soluk Ayın Öyküsü adlı film ekrana geliyor. Bir Japon sineması klasiği olan 1953 yapımı film, tüm zamanların en iyi filmleri arasında gösteriliyor. 16. yüzyılda Japonyada'ki iç savaş yıllarında geçen film biri zengin diğeri de iyi bir samuray olmak isteyen iki kardeşin öyküsünü anlatıyor. Yönetmen Mizoguchi bu başyapıtında, kendinden sonra gelen yönetmenlerin aksine, aksiyonu geri planda tutuyor ve insan ruhunun derinliklerine iniyor. Venedik Film Festivali'nde Hikayeden Uyarlama dalında ödüle layık görülen ve çarpıcı bir hayalet öyküsü olan filmin konusu kısaca şöyle: 16. yüzyılda Japonyadaki iç savaşlar sırasında iki köylü hayatlarının gidişini değiştirmeye karar verir. Çömlekçi Genjuro, eşyalarını satıp şehirde para kazanmayı hayal etmektedir. Tobei ise iyi bir Samuray olmayı kafasına koymuştur.

Yağmurdan Sonraki Soluk Ayın Öyküsü

Orijinal Adı: Ugetsu Yön: Kenji Mizoguchi Oyn: Machiko Kyo, Masayuki Mori
TRT 2 / 23.00


Kapkaççılar biyonik kulağa göz dikti

Mehmet Ali Önel'in sunduğu Deşifre'de bu akşam 3 yaşındaki işitme engelli Dilara Fındık'ın yaşadıkları ele alınıyor. Minik Dilara'nın duyması için yurtdışından getirilen 35 bin YTL'lik biyonik kulağın kapkaççıların eline geçmesiyle perişan olan kapkaç mağduru ailenin yaşadıklarının ekrana geldiği programda sahte diş hekimliği yapan hekimlerin de peşine düşülüyor. Mağdurlar yaşadıklarını anlatıyor.
STAR / 00.30


Yarım kalan yardıma Deniz Feneri desteği

Uğur Arslan ve Ramazan Uğurlu'nun sunduğu programda bu akşam Deniz Feneri'nin Adana'daki ilköğretim okuluna yaptırdığı yemekhane ekrana geliyor. Programda ayrıca iki çocuğu ve beyininde tümör olan kocasına bakmak zorunda olan Ayşe Akşit'in öyküsü yer alıyor. Yardımseverler tarafından yapımı başlatılan evleri yarım kalan Ayşe Akşit'in yarım kalan evini Deniz Feneri Derneği tamamlıyor.
KANAL7 / 23.15


Şehitlik turizmi ne kadar kazandırıyor

Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N 1K'da, Alev Alatlı, Tınaz Titiz, İlber Ortaylı ve Murat Şengül'ün Kapadokya'da kurdukları "Kapadokya Meslek Yüksekokul'u ekrana geliyor. Ayrıca Mardinli kadınların hayatını değiştiren süryani evinde yaşananlar programda anlatılıyor. Programda ele alınacak bir diğer konu ise, Çanakkale'deki şehitlik turizmi ve bu turizmin Türkiye ekonomisine kazandırdıkları.
Cnn Türk / 22.15


RÜYALARDA BULUŞURUZ
Cüneyt'le Arda, Sinem için birbirine giriyor

Özlem Conker, Mahmut Cevher ve Selda Alkor'un rol aldığı dizide, Asude eve gelen icra tebligatı sonucu şok oluyor. Sinem ve Arda tüm yasaklara rağmen aşk yaşarken Cüneyt, Arda ve Sinem arasındaki ilişkiyi anlıyor. Sinem' in geldiği bir sabah Arda' ya haddini bildirmeye kalkıyor. Aşağılayıcı sözlere dayanamayan Arda Cüneyt'i feci şekilde dövüyor.
SHOW / 22.00


ZEYNEP
Seyfi öldü, mahalle halkı Zeynep için elele

Gözde Akyıldız ve Funda Postacı'nın rol aldığı dizide, Seyfi'nin ölümü üzerine tüm mahalle halkı Zeynep'in etrafında birleşiyor. Seyfi'nin avukatı Zeynep'in vasisi olarak Mehveş'in belirlendiğini açıklıyor. Dedesinin mezarını ziyaret etmek için evden çıkan Zeynep, eve dönmeyince mahalleli panik yapıyor.
KANAL 7 / 19.45


SEV KARDEŞİM
Uğur, Yüksel'e evlenme teklifinde bulunuyor

Başrollerini Hande Ataizi ve Davut Güloğlu'nun üstlendiği dizide, Rıdvan, Feraye'yi Rasim'e götürünce Rasim olanlara sinirleniyor. Emre hala Uğur'un dükkanında saklanıyor. Kamil, Erdal'a Feraye ile evlendiğini söylüyor. Yüksel, Uğur'dan Emre ile ilgili açıklama isterken Uğur, Yüksel'e evlenme teklif ediyor.
KANAL D / 20.30


102 Dalmaçyalı
101 Dalmaçyalı adlı ilk filmde kendine kürk yaptırmak için küçük köpekleri kaçırtan zalim kadın Cruela De Vil'i' bu devam filminde hapisaneden çıkar. Cruela artık hayvanları incitmekten kaçınan bambaşka biri haline gelmiştir.
Yön: Kevin Lima Oyuncular: Alice Evans' Ioan Gruffudd' Gérard Depardieu' Glenn Close' Tim McInnerny' Eric Idle' Ian Holm
STAR / 20.00

Kasımda Aşk Başkadır
Her ay yeni bir sevgili edinen Sara garip bir aşk anlayışına sahiptir ve büyük bir sırrı vardır. Kasım ayı projesi olarak gözüne kestirdiği yakışıklı iş adamı Nelson Moss ise özellikle kalpsizliğiyle ün yapmış biridir ve Sara'nın işi bu kez zor olacaktır.
Orj Adı: Sweet Nowember, Yön: Pat O'Connor Oyn: Keanu Reeves, Charlize Theron, Jason Isaacs, Greg Germann
Cnbc-e / 22.00

Hayata
İkinci Dünya Savaşı gazisi Gus, kaldığı huzurevinin yöneticisi Owen'ın vergi kaçırdığını öğrenince, ona şantaj yapar ve bu sayede arkadaşıyla birlikte tatile gider. Owen, üç yaşlıyla gittiği bu tatilden yoğun duygularla ve olgunlaşmış olarak döner.
Orj Adı: Here is to Life Yön : Arne Olsen Oyn: Erick McCormack, James Whitemore, Kim Hunter, Ossie Davis,
TV 8 / 23.00

Tully
Karısını kaybetmiş ve oğullarıyla yaşamını sürdüren çiftçi bir babanın öyküsün anlatıldığı filmde' biri çapkın' diğeri onun tam tersi sessiz sedasız iki kardeşin hayatı' yeni tanıştıkları zeki ve iyi kalpli bir kızla birlikte değişiyor.
Orijinal Adı: Tully Yön: Hilary Birmingham Oyn: Bob Burrus' Anson Mount
TRT 1 / 23.00

Köpek Balığı
Kuzey Afrika kıyılarında' Sudan'da silah kaçakçılığı yapan bir Amerikalı olan Caine' bir baskında tüm parasını kaybeder ve peşine düşen polislerden kaçmaya çalışırken kendini silah şehri Subar'da bulur.
Orj Adı:Shark' Yönetmen: Samuel Fuller' Oyn: Burt Reynolds' Barry Sullivan' Arthur Kennedy' Sylvia Pinal
TV 8 / 02.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi